کد خبر:۱۲۴۱۷۹۴

کمالوندی: زلزله تاثیری بر تاسیسات نطنز نداشت

معاون سازمان انرژی اتمی گفت: زلزله‌های رخ داده در منطقه نطنز هیچ تاثیر بر تاسیسات هسته‌ای واقع در این منطقه نداشته است.
کمالوندی: زلزله تاثیری بر تاسیسات نطنز نداشت

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، بهروز کمالوندی، معاون سازمان انرژی اتمی ایران درخصوص دو زلزله ثبت شده صبح امروز در نطنز گفت: زلزله‌های رخ داده در منطقه نطنز هیچ تاثیر بر تاسیسات هسته‌ای واقع در این منطقه نداشته است.

وی افزود: طراحی تاسیسات هسته‌ای نطنز به نحوی است که زلزله‌های با قدرت بسیار بالاتر نیز تاثیری بر آن ندارد.

لازم به ذکر است صبح امروز ۳ زلزله با قدرت ۵، ۳.۴ و ۴.۵ ریشتر منطقه نطنز را لرزاند، این منطقه شامل گسل‌های فرعی بسیاری است که در طول تاریخ زلزله‌هایی با این قدرت را ثبت کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار