
کد خبر:۱۲۴۲۷۱۷
تحریمهای جدید آمریکا علیه ایران
وزارت خزانهداری آمریکا با تکرار اتهامات واهی خود، سه فرد ایرانی را تحت تحریم قرار داد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، دفتر کنترل داراییهای خارجی وزارت خزانهداری آمریکا با همکاری افبیآی، روز سهشنبه تحریمهایی را علیه سه فرد ایرانی که ادعا کرده در «ربودن، بازداشت و مرگ احتمالی "رابرت لوینسون"، عامل ویژه افبیآی» نقش داشتهاند، اعمال کرده است.
واشنگتن با بیان اینکه «رضا امیری مقدم»، «غلامحسین محمدنیا» و «تقی دانشور» را تحت تحریم قرار داده است، مدعی شد این افراد از مقامهای وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران هستند.
آمریکا مدعی است که لوینسون در سال ۱۳۸۵ در ایران ربوده شده است. وزارت خارجه ایران، اما با رد این ادعا تاکید دارد که بنا بر اسناد معتبر، او خاک ایران را به مقصد نامعلومی ترک کرده و پیش از این، واشنگتن هم به این واقعیت اذعان کرده بود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.