کد خبر:۱۲۴۲۹۰۸
وزیر جهاد کشاورزی:

زمینه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی را فراهم می‌کنیم/کاهش ۲.۳ درصدی تورم مواد غذایی

وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر ضرورت تقویت بخش کشاورزی و امنیت غذایی، گفت: بنا داریم زمینه‌های سرمایه‌گذاری را احصا و به سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی معرفی کنیم تا از این فرصت‌ها بهره‌مند شوند.

زمینه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی را فراهم می‌کنیم/کاهش ۲.۳ درصدی تورم مواد غذایی

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، غلامرضا نوری قزلجه روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیات دولت و در جمع خبرنگاران با اشاره به نامگذاری شعار سال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی با عنوان سرمایه گذاری برای تولید اظهار داشت: نرخ تشکیل سرمایه در کشاورزی نسبت به سهمی که در اقتصاد کشور دارد، بسیار پایین است که امید داریم موضوع شعار سال کمک کند تا سرمایه گذاری در بخش کشاورزی تقویت شود.

وی بیان داشت: همچنین در نظر داریم تا نهادهای تامین مالی مانند بانک کشاورزی و صندوق حمایت از سرمایه گذاری بخش کشاورزی را از طریق مولد سازی تقویت کنیم.

وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه افزایش سرمایه گذاری در بخش کشاورزی بسیار ضروری است، گفت: درصدد هستیم تا با تحقق شعار سال و عمل به آن، هم بخش کشاورزی و امنیت غذایی مردم را تقویت کنیم.

نوری قزلجه ادامه داد: اولین اقدامی که در وزارت جهاد کشاورزی انجام داده ایم این بود که از معاونت ها و سازمان های مربوطه درخواست کردیم تا موانع با اعمال اصلاحات برطرف شود، حتی اگر لازم باشد آیین نامه ها و بخش نامه ها اصلاح شود و قوانین پیشنهاد دهیم.

وزیر جهاد کشاورزی تاکید کرد: در قدم اول باید موانع را برطرف کنیم که این کم هزینه ترین و موثرترین راه است.

کاهش ۲.۳ درصدی تورم خوراکی‌ها و مواد غذایی در اسفند

نوری قزلجه با اشاره به کاهش تورم در بخش کشاورزی گفت: پایان سال خوبی را داشتیم تورم ماه اسفند در خوراکی ها و مواد غذایی نسبت به بهمن ماه ۲.۳ درصد کاهش پیدا کرد که اتفاق نادری بود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: با وجود تقاضای زیاد در ایام عید، ماه رمضان و توزیع کالا برگ برای دهک های جامعه، تامین و تدارک کالا با کمک همه ذینفعان، تامین کنندگان، اصناف، کسبه و تولیدکنندگان بخش کشاورزی صورت گرفت و هیچ کمبودی و نقصانی در بازار نداریم.

وزیر جهاد کشاورزی افزود: همچنین کالاهایی که مشمول ارز ترجیحی بودند در سامانه های مربوطه با قیمت های نظارت شده در دسترس مردم قرار گرفته است.

نوری قزلجه تصریح کرد: این روند را که در اسفندماه سال گذشته داشتیم را برای سال ۱۴۰۴ برنامه ریزی کرده ایم تا بازار آرام و متعادلی را در مواد غذایی داشته باشیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار