راهپیمایی گسترده ضدصهیونیستی در شهر‌های مختلف اندونزی
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۳۷۲۹
همزمان با روز جهانی قدس انجام شد؛

راهپیمایی گسترده ضدصهیونیستی در شهر‌های مختلف اندونزی

مردم اندونزی در روز جهانی قدس، با برگزاری تظاهرات گسترده، خواهان توقف جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم فلسطین شدند.
راهپیمایی گسترده ضدصهیونیستی در شهر‌های مختلف اندونزی

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، همزمان با روز جهانی قدس، هزاران نفر از مردم اندونزی با برگزاری تظاهرات و راهپیمایی گسترده ضدصهیونیستی، خواهان توقف جنایات این رژیم علیه مردم مظلوم فلسطین شدند.

تظاهرکنندگان در جاکارتا پایتخت اندونزی و سایر شهر‌های این کشور نظیر سورابایا، باندونگ، ماکاسار، سمارانگ، بالیک‌پاپان، تِنگارونگ، پونتیاناک، بانجارما‌سین، لامپو‌نگ، ماتارام، باندا آچه و شماری دیگر از شهر‌ها علیه رژیم اشغالگر قدس و در حمایت از حقوق مردم مظلوم فلسطین شعار سر دادند.

مردم اندونزی در شعار‌های خود خواهان اقدام سریع جامعه جهانی و سازمان‌های بین المللی برای توقف جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم بی دفاع غزه شدند.

لازم به ذکر است که دولت و مردم اندونزی به صورت تاریخی از حامیان مردم فلسطین و آرمان‌های قدس شریف بوده و همواره با هرگونه سازش با رژیم اشغالگر مخالفت کرده‌اند.

پربازدیدترین آخرین اخبار