کد خبر:۱۲۴۵۴۹۰

پایان ۱۲ سال نزاع بین دو روستا در شهرستان رومشکان با ورود دستگاه قضایی

با دستور رئیس دادگستری شهرستان رومشکان استان لرستان و تلاش‌های شورای صبر و بزرگان محلی، نزاع و درگیری‌های سال ۱۳۹۲ میان روستا‌های خاصی آباد و عزیزآباد در شهرستان رومشکان، پس از دوازده سال، به صلح انجامید.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، با دستور رئیس دادگستری شهرستان و تلاش‌های شورای صبر و بزرگان محلی، نزاع و درگیری‌های سال ۱۳۹۲ میان روستا‌های خاصی آباد و عزیزآباد در شهرستان رومشکان، پس از دوازده سال، در ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ به صلح پایدار انجامید.

میلاد احمدی پارسا رئیس دادگستری شهرستان رومشکان در این رابطه گفت: اختلافات دیرینه بین ساکنان دو روستای خاصی آباد و عزیزآباد در شهرستان رومشگان که در سال ۱۳۹۲ به درگیری‌های خشونت آمیزی منجر شد و یک کشته و تعدادی مجروح بر جای گذاشت و منجر به اختلافات و درگیری‌های بعدی زیادی شده بود سرانجام پس از ۱۲ سال با همکاری نهاد‌های قضایی و محلی حل وفصل شد.

رئیس دادگستری رومشکان بیان کرد: دستگاه قضایی با همکاری شورای صبر این روستا‌ها (نهاد مدنی حل اختلافات محلی) و میانجیگری ریش سفیدان و معتمدان دو روستا، فرایند مصالحه را با برگزاری جلسات متعدد و کاهش تنش‌ها پیش برد و در نهایت این تلاش‌ها به امضای توافقنامه صلح در ۱۶ فروردین سال جاری و پایان رسمی نزاع انجامید.

احمدی پارسا گفت: طی مراسمی تمامی افراد دو طایفه و اولیای دم و قاتل با حضور اعضای شورای تامین و ریش سفیدان و بزرگان باهم دیگر مصالحه و برای همیشه به این اختلافات پایان دادند.

وی خاطر نشان کرد: شورای صبر در این فرایند با به کارگیری سازوکار‌های حقوقی و اجتماعی، همراهی دادگستری و حمایت بزرگان، کدورت‌های چندین ساله را برطرف کرد. نتیجه این همکاری، بهبود روابط اجتماعی و اقتصادی بین دو روستا و ایجاد بستری برای هم زیستی مسالمت آمیز اعلام شده است.

رئیس دادگستری شهرستان بیان داشت: این مصالحه به عنوان الگویی موفق از حل اختلافات از طریق گفت‌و‌گو، مداخله نهاد‌های محلی و تقویت سازوکار‌های عدالت ترمیمی در استان ثبت شد که انتظار میرود با تثبیت این صلح، زمینه برای توسعه مشترک و کاهش تنش‌های تاریخی در منطقه فراهم شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار