آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۶۴۳۸
تیشه به آخرین حصار‌های طبیعی مقابله با ریزگرد!

قاچاق غیرقانونی چوب درخت گز از منطقه سیستان در سایه ناهماهنگی دستگاه‌های نظارتی!+فیلم

قطع و قاچاق آخرین حصار‌های مقابله با ریزگرد در سیستان باتوجه به پوشش فقیر گیاهی منطقه و خشکسالی شدید طی سالیان اخیر با واکنش‌های بسیاری در فضای مجازی همراه شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، طی روزهای اخیر انتشار کلیپ قطع و انتقال چوب اندک درختان گز باقیمانده در سیستان به کارگاه های زغال سازی و حتی چوب بری خارج از این منطقه با اعتراضات بسیاری در فضای مجازی همراه شده است و مردم ضمن راه اندازی پویش نه به قطع درخت گز خواستار ورود جدی دستگاه های نظارتی به این موضوع شدند.

بنابراین گزارش سرگزی معاون فنی اداره کل منابع طبیعی سیستان و بلوچستان درگفتگو با خبرنگار دانشجو ضمن غیرقانونی خواندن قطع و حمل درختان در سیستان گفت: حمل هرگونه چوبی در منطقه سیستان باید با مجوز منابع طبیعی باشد و از اواسط سال گذشته قطع درخت در منطقه سیستان ممنوع شده است و حتی دیگر برای کشاورزان و سازمان هایی که در حاشیه زمین هایشان درختانی از جمله اکالیپتوس کشت شده، مجوز قطع و جابجایی صادر نگردیده است.

کد ویدیو


وی‌در ادامه در خصوص کلیپ انتقال درختان گز قطع شده توسط کامیون از منطقه سیستان به خارج استان گفت: طی ماه های اخیر هیچ مجوز جابجایی و حمل چوب درختان از گز تا اکالیپتوس از منطقه سیستان صادر نشده است و در بررسی شماره پلاک کامیون موجود در کلیپ مشخص شد مجوز از میرجاوه صادر شده است و هم اکنون در جاده گلستان درتردد می باشد. سازمان منابع طبیعی بصورت ویژه همه تحرکات را زیر نظر دارد و تخلفات را بررسی و به مراجع قضایی ارجاع می‌دهد.  


وی درخصوص علت تردد بی دردسر کامیون های حمل چوب در منطقه گفت: در طرح تشدید پایش به فرمانداری های پنج شهرستان سیستان نامه نگاری کرده ایم که ایستگاه های پلیس هر شهرستان نسبت به چک کردن مجوز جابجایی چوب و حتی توقیف خودروهای متخلف اقدام کنند که در این خصوص علیرغم تاکید بسیار همکاری مناسبی را شاهد نیستیم و این موضوع نظارت را کمی دشوار کرده است.

کد ویدیو


سرگزی درخصوص صدور مجوز برای کارگاه های زغال سازی گفت: تاکنون چندین گروه خواهان راه اندازی کارگاه زغال در سیستان هستند که به هیچ کدام مجوزی داده نشده است و هرکارگاهی که درحال فعالیت می باشد، غیرقانونی است و درصورت شناسایی برخورد لازم صورت می گیرد.

علیمرادی مدیرکل محیط زیست سیستان و بلوچستان نیز دراین‌خصوص گفت: مجوز قطع و جابجایی درختان مربوط به سازمان منابع طبیعی اما ماهم به مانند این سازمان در راستای صیانت از محیط زیست خود را موظف به پیگیری می دانیم و حتی سال گذشته به معاون حقوق عامه دادستانی مرکز استان دراینخصوص نامه زدیم که ایشان دستور جلوگیری از تردد خودروهای حامل چوب را به ایست بازرسی های نیروی انتظامی دادند.

وی‌افزود: درخصوص کلیپ منتشر شده شماره کامیون را به مسئولین قضایی مرکز استان دادیم تا خودرو توقیف و مجوز و مبدا و مقصد و عوامل دخیل مورد بررسی و شناسایی قرار گیرند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار