کد خبر:۱۲۴۶۵۴۱

نتانیاهو مسیر پروازش را برای فرار از بازداشت بین‌المللی ۴۰۰ کیلومتر طولانی‌تر کرد

 بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، برای جلوگیری از هرگونه خطر بازداشت احتمالی به‌دلیل حکم دادگاه کیفری بین‌المللی، مسیر پرواز خود از بوداپست به واشنگتن را تغییر داد و مسیری حدود ۴۰۰ کیلومتر طولانی‌تر را برگزید.

گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو: بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، برای جلوگیری از هرگونه خطر بازداشت احتمالی به‌دلیل حکم دادگاه کیفری بین‌المللی، مسیر پرواز خود از بوداپست به واشنگتن را تغییر داد و مسیری حدود ۴۰۰ کیلومتر طولانی‌تر را برگزید.

بر اساس گزارش روزنامه اسرائیلی هاآرتص، این تصمیم برای دوری از عبور از کشورهای اروپایی‌ای اتخاذ شد که احتمال اجرای حکم بازداشت صادرشده از سوی دادگاه لاهه در آن‌ها وجود دارد. به‌ویژه نگرانی اصلی در مورد فرود اضطراری هواپیما در این کشورها بود؛ کشورهایی مانند ایرلند، ایسلند و هلند که پیش‌تر اعلام کرده‌اند به تعهدات خود در قبال دادگاه کیفری بین‌المللی پایبند هستند.

به‌گزارش هاآرتص، نتانیاهو در این سفر مستقیم از بوداپست به واشنگتن، از مسیر کشورهای کرواسی، ایتالیا و فرانسه عبور کرد و سپس با عبور از فراز اقیانوس اطلس وارد خاک ایالات متحده شد. این روزنامه همچنین یادآور شد که از زمان آغاز جنگ علیه غزه، تمامی سفرهای بین‌المللی نتانیاهو به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی شده‌اند که از عبور از کشورهای متعهد به دادگاه لاهه خودداری شود.

این سفر دومین دیدار رسمی نتانیاهو با دونالد ترامپ پس از بازگشت او به ریاست‌جمهوری ایالات متحده در ۲۰ ژانویه ۲۰۲۵ به‌شمار می‌رود.

حکم تاریخی دادگاه لاهه علیه سران اسرائیل

در تاریخ ۲۱ نوامبر ۲۰۲۴، دادگاه کیفری بین‌المللی مستقر در لاهه حکم بازداشت بنیامین نتانیاهو و یوآو گالانت، وزیر پیشین جنگ رژیم صهیونیستی، را صادر کرد. اتهامات مطرح‌شده شامل ارتکاب جنایات جنگی و جنایت علیه بشریت در جریان جنگ علیه نوار غزه است.

افزایش حملات نظامی رژیم صهیونیستی به نوار غزه

در روزهای اخیر، حملات هوایی و زمینی ارتش رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف نوار غزه با شدت بیشتری دنبال شده است. این حملات پس از نقض آتش‌بس موقت با جنبش حماس آغاز شد. نتانیاهو در اظهاراتی تازه اعلام کرده است که طرح نسل‌کشی علیه فلسطینیان را تشدید خواهد کرد و اجرای برنامه دونالد ترامپ برای کوچ اجباری فلسطینیان را در دستور کار قرار داده است.

از آغاز جنگ تمام‌عیار علیه غزه در تاریخ ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون، بیش از ۱۶۵ هزار فلسطینی کشته یا زخمی شده‌اند؛ عمده قربانیان زنان و کودکان بوده‌اند. همچنین بیش از ۱۱ هزار نفر در پی این حملات مفقود شده‌اند. رژیم صهیونیستی در تمامی این اقدامات با پشتیبانی کامل دولت ایالات متحده همراه بوده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار