آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۷۰۲۳

درخواست ایلان ماسک از ترامپ برای لغو تعرفه‌های گمرکی جدید

ایلان ماسک از **دونالد ترامپ** خواسته است تا **تعرفه‌های گمرکی جدید** بر واردات چینی را لغو کند. این درخواست در حالی مطرح شده که ماسک این تعرفه‌ها را **مضر برای اقتصاد و کسب‌وکار تسلا** دانسته و به شدت از **پیتر ناوارو**، مشاور اقتصادی ترامپ انتقاد کرده است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ ایلان ماسک، میلیاردر آمریکایی و رئیس شرکت تسلا، از دونالد ترامپ رئیس‌جمهور ایالات متحده خواسته است تا تعرفه‌های گمرکی جدید را لغو کند. این درخواست همزمان با انتقادات گسترده‌ای بود که ماسک در شبکه‌های اجتماعی علیه پیتر ناوارو، مشاور اقتصادی ترامپ، انجام داد. ماسک این تعرفه‌ها را مضر برای اقتصاد و کسب‌وکار خود دانسته است.

بر اساس اطلاعاتی که منابع آگاه به واشنگتن پست داده‌اند، تلاش‌های ماسک برای تأثیرگذاری در سیاست ترامپ تا کنون موفق نبوده است. ترامپ اخیراً تهدید کرده است که اگر چین از اعمال تعرفه‌های تلافی‌جویانه ۳۴ درصدی که هفته گذشته اعلام کرده است، دست برندارد، تعرفه‌های اضافی ۵۰ درصدی بر واردات چینی اعمال خواهد کرد.

انتقاد ماسک از مشاور اقتصادی ترامپ

ماسک در پست‌های خود در پلتفرم "اکس" (توییتر سابق)، به شدت از پیتر ناوارو انتقاد کرد و گفت که داشتن دکترای اقتصاد از دانشگاه هاروارد برای وی «چیز خوبی نیست». او همچنین یک ویدیو از میلٹن فریدمن، اقتصاددان محافظه‌کار درگذشته، که از تجارت آزاد حمایت می‌کرد، منتشر کرد.

در یک مصاحبه با ماتئو سالوینی، معاون نخست‌وزیر ایتالیا، ماسک اظهار داشت که آرزو دارد شاهد ایجاد منطقه تجارت آزاد بین اروپا و ایالات متحده باشد. او افزود:«در نهایت امیدوارم که توافقی حاصل شود تا هر دو قاره اروپا و ایالات متحده، از نظر من، به وضعیتی بدون تعرفه‌های گمرکی برسند.»

ماسک همچنین تأکید کرد که می‌خواهد مردم بتوانند به راحتی بین کشورهای اروپا و ایالات متحده جابجا شوند و در هر کدام که می‌خواهند کار کنند. او این موضوع را نصیحت خود به رئیس‌جمهور ترامپ دانست.

تفاوت دیدگاه‌ها و تاثیر تعرفه‌ها بر تسلا

این اختلاف نظرها بین ترامپ و ماسک باعث تعجب بسیاری شده است، زیرا روابط نزدیکی بین این دو برقرار است. ماسک، به عنوان مدیرعامل تسلا، معتقد است که تعرفه‌ها به ضرر کسب‌وکار شرکتش است، چون تسلا در هر دو کشور ایالات متحده و چین فعالیت دارد و تعرفه‌ها می‌تواند بر تولید و فروش تاثیر منفی بگذارد.

در حالی که سایر تولیدکنندگان خودرو ممکن است بیشتر از تسلا تحت تاثیر تعرفه‌های جدید قرار گیرند، ماسک همچنان مخالف این سیاست است. او همچنین از زمان اولین دوره ریاست‌جمهوری ترامپ، به شدت با تعرفه‌ها مخالف بوده و در گذشته نیز تلاش کرده بود تا تعرفه‌های واردات چین به ایالات متحده لغو شود.

طبق گفته منابع آگاه، بسیاری از رهبران کسب‌وکار و فناوری که از ترامپ حمایت کرده‌اند، از تصمیم او برای پیشبرد چنین تعرفه‌هایی شوکه شده‌اند و از این که نتوانسته‌اند بر سیاست‌های او تاثیر بیشتری بگذارند، ناامید شده‌اند.

در واکنش به این انتقادات، کارولین لوویت، سخنگوی کاخ سفید، در بیانیه‌ای گفت:«رئیس‌جمهور تیمی از افراد برجسته و با تجربه بالا را گرد هم آورده است که نظرات مختلفی دارند، اما همه می‌دانند که ترامپ تصمیم‌گیرنده نهایی است.»

دفاع ترامپ از تعرفه‌ها

ترامپ همچنان بر این باور است که تعرفه‌ها به احیای صنعت ایالات متحده کمک می‌کند و ادعا می‌کند که این صنعت به دلیل آزادسازی تجارت در طول دهه‌ها آسیب دیده است. تعرفه‌های جدید، حداقل ۱۰ درصد برای تمام واردات به ایالات متحده است و میزان تعرفه‌ها برای کشورهای خاص می‌تواند تا ۵۰ درصد هم برسد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار