آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۷۴۹۰

۶۵ درصد متوفیان تصادف موتورسیلکت در یزد جوان و نوجوان هستند

رئیس پلیس راهور استان یزد با تأکید بر ضرورت تقویت فرهنگ ترافیک و آموزش اصول ایمنی به‌ویژه با تمرکز بر نسل جدید گفت: متأسفانه میانگین سنی متوفیان موتورسوار در حوادث ترافیکی سال گذشته استان یزد ١٠ الی ٣٠ سال با سهم ۶۵ درصدی از مجموع این حوادث هستند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، عزیزالله دستوار، رئیس پلیس راهور استان یزد دقایقی پیش در جمع خبرنگاران پیرامون حوادث ترافیکی استان در سال ١۴٠٣ و ایام نوروز سال جاری بیان کرد: آموزش، اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی مردمی به‌ویژه با تمرکز بر نسل جوان و فرهنگ‌سازی پایه با محوریت آموزش‌وپرورش مهم‌ترین رکن در کاهش حوادث ترافیکی و تسهیل رفت‌وآمد است و رسانه‌ها نقش مؤثری در این عرصه دارند. دستوار افزود: در بازه زمانی دوازده‌ماهه سال گذشته در استان یزد به میزان ٨ درصد کاهش تصادفات منجر به فوت و ٩ درصد کاهش تعداد متوفیان در حوادث رانندگی را شاهد بودیم که تصادفات خسارتی نیز ۶ درصد کاهش‌یافته است. وی در ادامه اظهار داشت: از مجموع تصادفات به وقوع پیوسته در سال گذشته ٣٠ درصد در خیابان، ٢٩ درصد در بلوار، ١١ درصد در میدان و ١١ درصد در تقاطع شکل‌گرفته است که رعایت اصول راهنمایی‌ورانندگی و پایبندی به فرهنگ ترافیک مهم‌ترین عامل در کاهش این حوادث درون‌شهری است.

رئیس پلیس راهور استان یزد ادامه داد: از کل فوتی این حوادث ٢٧ درصد مربوط به عابرین پیاده، ۵٣ درصد موتورسیکلت، ١۴ درصد سواری، ٣ درصد وانت و ٣ درصد به حوادث مرتبط با دوچرخه‌سواران مربوط می‌شود. وی خاطرنشان کرد: سن متوفیان موتورسوار حوادث رانندگی در استان از ١٠ تا ٣ساله است که این افراد نوجوان و جوان تجربه کافی، مهارت و یا گواهینامه ندارند و ازاین‌رو سن دریافت گواهینامه موتورسیکلت از ١٨ به ١۶ سال کاهش‌یافته است تا موتورسواران آگاهی و آموزش‌های لازم را ببینید و البته افراد ١۶ سال در استفاده از نوع موتور محدودیت دارند و تنها می‌تواند از وسایل با ظرفیت سرعت کمتر استفاده کنند. این مقام مسئول گفت: از دیگر سو نیز بیشترین سن متوفیان عابرین پیاده مرتبط با حوادث رانندگی نیز از ۵٠ سال به بالا با سهم ۵٣ درصدی هستند که این افراد به دلیل شرایط سنی قدرت واکنش سریع ندارند و باید آموزش و فرهنگ‌سازی اجتماعی در این زمینه نیز موردتوجه قرار گیرد. دستوار افزود: از مجموع فوتی مربوط به تصادفات در سال گذشته استان ١٨ درصد در صحنه و ٨٢ درصد در بیمارستان بوده است که علت اغلب تصادفات را می‌توان در عدم رعایت حق‌تقدم، عدم توجه به جلو، تغییر مسیر ناگهانی ناشی از حواس پرتی و استفاده از تلفن همراه در رانندگی و همچنین سرعت غیرمجاز جست‌و‌جو کرد که به عوامل انسانی مرتبط می‌شود و دقت در این زمینه‌ها به‌طورقطع کاهش تصادفات را به همراه خواهد داشت.

دستوار اظهار داشت: یکی از معضلات ترافیکی استان یزد استفاده اتباع بیگانه از وسایل نقلیه است آن هم افرادی که مهارت رانندگی و گواهینامه ندارند و حوادث زیادی را رقم می‌زنند که این موضوع طبق مصوبه شورای تأمین استان به شکل ویژه مورد نظارت و بررسی قرار می‌گیرد و ضمن برخورد با متخلفین وسیله نقلیه آنها نیز به مدت ۶ ماه توقیف و پس از رسیدگی به مالک اصلی تحویل داده می‌شود.

رئیس پلیس راهور استان یزد بیان کرد: در بازه زمانی طرح نورزی ١۴٠۴ استان یزد طبق آخرین گزارش میزان ۶٠ درصد تصادفات فوتی در استان کاهش یافته است که کاهش ٣ درصدی تصادفات جرحی، افزایش ٢ درصدی مجروحین و کاهش ٨ درصدی تصادفات خسارتی را نیز شاهد بودیم. وی یادآور شد: بیشترین تصادفات فوتی استان در شهرستان یزد با ٢ متوفی بوده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش ٣٣ درصدی داشته است. دستوار در پایان به برنامه‌های پلیس راهور در سال جدید از جمله برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی اتوبوس فرهنگ ترافیک اشاره و گفت: هوشمندسازی و آموزش اقشار مختلف با همکاری مدارس در این عرصه موردتوجه است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار