آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۸۲۹۳
در نشست مشورتی مدیران و کارشناسان حوزه تغذیه دانشجویی؛

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت: بدهی دانشگاه‌ها در حوزه تغذیه پرداخت می‌شود

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت گفت: در سال ۱۴۰۴ با پیگیری‌های وزیر بهداشت در هیئت دولت، بودجه غذای دانشجویان افزایش یافته است و مقرر شده تمامی بدهی‌های دانشگاه‌ها در این حوزه پرداخت شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از مفدا، نشست مشورتی مدیران و کارشناسان حوزه تغذیه دانشجویی با حضور دکتر مسعود حبیبی، معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر عبدالرضا دیانی مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت، دکتر افسانه صادقی معاون مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت، دکتر یحیی هاشمی نسب رییس اداره رفاهی امور دانشجویان معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت و جمعی از مدیران و صاحب‌نظران تغذیه دانشگاه‌های علوم پزشکی در سالن جلسات اداره‌کل دانشجویی برگزار شد.

حبیبی در این نشست با تأکید بر اهمیت تغذیه در دوران دانشجویی اظهار داشت: در بازدید‌های اخیر از دانشگاه‌های علوم پزشکی، دغدغه تغذیه به‌عنوان یکی از مهم‌ترین مطالبات دانشجویان مطرح شده است. بسیاری از دانشجویان کیفیت غذای دانشگاهی را در رأس مطالبات رفاهی خود می‌دانند.

وی با اشاره به مشکلات پیشین در پرداخت بدهی پیمانکاران افزود: پرداخت‌نشدن به‌موقع مطالبات پیمانکاران موجب شده بود کیفیت تأمین مواد اولیه کاهش یابد که این موضوع مستقیماً بر غذای دانشجویان تأثیر گذاشته است.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با بیان این‌که تأمین منابع مالی برای بهبود وضعیت تغذیه در دستور کار قرار گرفته است، خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۴ با پیگیری‌های انجام‌شده وزیر بهداشت در هیئت دولت، بودجه غذای دانشجویان افزایش یافته و مقرر شده تمامی بدهی‌های دانشگاه‌ها در این حوزه پرداخت شود؛ اقدامی بی‌سابقه که نویدبخش تحولی مثبت در کیفیت تغذیه دانشجویی است.

صرفه‌جویی در هزینه‌ها با صنعتی شدن آشپزخانه‌ها

حبیبی همچنین بر اهمیت صنعتی‌سازی آشپزخانه‌های دانشگاهی تأکید کرد و گفت: با صنعتی و مکانیزه شدن آشپزخانه‌ها می‌توان تا ۳۰ درصد در هزینه‌ها صرفه‌جویی کرد که این صرفه‌جویی مجدداً در مسیر بهبود تغذیه دانشجویان هزینه خواهد شد.

وی در پایان بر لزوم استفاده از خرد جمعی در تصمیم‌سازی‌ها تأکید کرد و از برگزاری همایشی تخصصی با حضور مدیران، کارشناسان و فعالان حوزه تغذیه دانشجویی خبر داد تا از زوایای مختلف، راهکار‌های ارتقای کیفیت غذای دانشجویی بررسی شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار