آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۹۲۷۰

تعطیلی بیمارستان المعمدانی چه بلایی بر سر مردم غزه می‌آورد؟

مسئولان بهداشتی غزه با بیان اینکه به دنبال تعطیلی بیمارستان المعمدانی، مجروحان و بیماران در شمال غزه دیگر امیدی برای درمان ندارند، تاکید کردند دشمن صهیونیستی عامدانه بخش‌های حیاتی این بیمارستان را بمباران کرد تا نشانه‌های زندگی را نابود کند.
تعطیلی بیمارستان المعمدانی چه بلایی بر سر مردم غزه می‌آورد؟

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، بعد از تخریب وحشیانه مجتمع پزشکی الشفاء، بیمارستان کمال عدوان و بیمارستان اندونزی، بیمارستان المعمدانی در شهر غزه تنها بیمارستان فعال برای ارائه خدمات پزشکی به آوارگان و ساکنان شمال نوار غزه بود، اما بعد از بمباران این بیمارستان توسط ارتش رژیم اشغالگر طی دو روز گذشته، در‌های آنکه ۲۴ ساعت شبانه روز برای پذیرش مجروحان، بیماران و نگهداری پیکر‌های شهدا باز بود، بسته شد.

شب وحشتناک مجروحان و بیماران در بیمارستان المعمدانی

رژیم اشغالگر در بیمارستان المعمدانی ساختمانی را هدف قرار داد که در آن آزمایشگاه، داروخانه و بخش اورژانس قرار داشت و این حمله به ساختمان بخش پذیرش هم کشیده شد. بعد از این حمله، مجروحان و بیماران و همراهان آنها به خیابان‌های اطراف بیمارستان آواره شدند.

ارتش رژیم اشغالگر تنها نیم ساعت برای تخلیه بیمارستان مهلت داده بود و کادر پزشکی با زحمت فراوان مجروحانی که روی تخت بودند را بیرون کشیدند. زینت الجندی، شهروند ۵۶ ساله فلسطینی در شمال نوار غزه که نتوانست شوهر مجروح خود را از بیمارستان بیرون بیاورد، شاهد بمباران ساختمان‌ها بود و درباره لحظه هدف قرار گرفته شدن بیمارستان حرف می‌زند.

این زن فلسطینی گفت: هر دو پای همسرم قطع شده و در بخش جراحی بستری بود. او تب شدید داشت و بنابراین دکتر دستور انجام چند آزمایش را داد و من به بخش آزمایشگاه رفتم و دو ساعت منتظر نتیجه ماندم. ساعت ۱:۳۰ بامداد بود و ناگهان چند جوان فریاد زدند که دشمن می‌خواهد بیمارستان را بمباران کند و از آن لحظه هرج و مرج در بیمارستان شروع شد.

وی ادامه داد: مجروحان وضعیت بسیار وخیمی دارند و بسیاری از آنها خونریزی می‌کردند. همچنین شمار زیادی از زخمی‌ها دچار شکستگی‌های عمیقی بودند و نمی‌توانستند تکان بخورند. همسرم از من خواست که او را بیرون بیاورم، اما نتوانستم و همه ما لحظات وحشتناکی را سپری کردیم.

محمد ابوناصر، یکی از زخمی‌ها در بیمارستان المعمدانی اظهار داشت ما نمی‌دانستیم قرار است کدام بخش و هدف قرار بگیرد و مجروحی مانند من که قدرت راه رفتن ندارد چگونه می‌توانست تکان بخورد؟ برق بخش جراحی قطع شد و ما شب سختی را سپری کردیم که شاهد مرگ، نور موشک‌ها و صدای انفجار‌های وحشتناکی بودیم که در ساختمان‌های اطراف رخ می‌داد و سازمان‌های حقوق بشری در سکوت، نظاره‌گر این لحظات بودند.

 

بیمارستان المعمدانی دیگر قادر به ارائه خدمات نیست

دکتر فضل نعیم، رئیس بیمارستان المعمدانی درباره خبر هدف‌گیری این بیمارستان گفت که افسران ارتش اشغالگر در تماسی تلفنی از طریق همسایگان به مدیریت بیمارستان خبر داده بودند که اینجا را بمباران می‌کنند و مستقیماً به ما اطلاعی داده نشد. بخش‌های پذیرش، اورژانس، آمبولانس، آزمایشگاه، داروخانه و رادیولوژی بیمارستان ما ویران شده است.

وی افزود: بیمارستان المعمدانی با این حمله از کار افتاد؛ زیرا بخش‌های اصلی آن هدف قرار گرفت و دیگر قادر به ارائه خدمات نیستیم. در حال حاضر صد‌ها بیمار و مجروح در حال جستجوی بیمارستان‌های جایگزین برای درمان هستند و ما تلاش داریم راهکار‌های موقت مانند ساخت بخش‌های اورژانس و بیمارستان‌های کوچک برای ارائه خدمات پزشکی پیدا کنیم.

مدیر بیمارستان المعمدانی تاکید کرد: رژیم اشغالگر هر زمان که بخواهد بیمارستان‌ها و تاسیسات پزشکی را بمباران می‌کند و هیچ توجیهی هم ندارد. پیش از این بیمارستان ما در روز به ۱۰۰ بیمار و مجروح خدمات درمانی می‌داد، اما اکنون تنها قادر به ارائه خدمات به حدود ۳۰ بیمار و مجروح است و امکان پذیرش بیماران جدید را نداریم.

حکم اعدام یک میلیون نفر با نابودی آخرین امید در شمال غزه

از طرف دیگر، دکتر محمد ابوسلمیه، مدیر بیمارستان الشفا نیز اعلام کرد که اشغالگران بعد از ویران کردن وحشیانه مجتمع پزشکی الشفا در شهر غزه، این بار با بمباران بیمارستان المعمدانی جنایت جدیدی علیه بیمارستان‌ها مرتکب شدند. ما شاهد هدف قرار گرفته شدن بیماران و مجروحان در نیمه شب بودیم و این حکم اعدام برای صد‌ها مجروح است، به ویژه اینکه بخش اورژانس از خدمت خارج شد.

وی اظهار داشت: بیمارستان المعمدانی از مجروحان قتل عام اخیر در محله الشجاعیه و التفاح، پذیرایی می‌کرد و بعد از تعطیلی این بیمارستان هیچ فرصتی برای درمان مجروحان نیست و آنها به بیمارستان الشفا که قبلاً توسط اشغالگران از کار افتاده بود، منتقل می‌شوند.

دکتر ابوسلمیه گفت: بیش از ۱۲۰ بیمار و مجروح در وضعیتی تلخ به بیمارستان الشفا منتقل شدند و تعدادی نیز به چادر‌های بیمارستان قدس در محله تل الهوی و بیمارستان صحرایی کویت در میدان سرایا رفتند. دستگاه‌های اشعه ایکس در بیمارستان المعمدانی نابود شد و داروخانه نیز ویران گشت و این به معنای حکم اعدام برای بیش از یک میلیون نفر و همه مجروحانی است که فرصت درمان را از دست داده‌اند. این در حالی است که جهان ایستاده و تماشا می‌کند که چگونه بیمارستان‌های غزه ویران می‌شوند و مجروحان می‌میرند.

صهیونیست‌ها عامدانه بخش‌های حیاتی بیمارستان را از کار انداختند

سحر غانم، مدیر بخش آزمایشگاه‌های وزارت بهداشت غزه اعلام کرد که ساختمان آزمایشگاه بیمارستان المعمدانی به طور کامل آسیب دیده و تجهیزات آزمایشگاه شامل مواد، لوازم و واحد‌های خونی موجود در آنها ویران شده‌اند. این آزمایشگاه خدمات آزمایشی را برای همه مجروحان و بیماران ارائه می‌داد و اکنون از کار افتاده است. در جریان بمباران، تعداد زیادی از دستگاه‌ها نابود شدند و باید دستگاه‌های باقیمانده را ارزیابی کنیم تا ببینیم قابل تعمیر هستند یا نه.

وی با اشاره به تاثیر بمباران بیمارستان المعمدانی بر همه بخش‌های بهداشتی در شهر و شمال غزه تاکید کرد: از کار افتادن بیمارستان المعمدانی، مجروحان و بیماران را از دسترسی به خدمات اساسی بهداشتی از جمله خدمات آزمایشگاهی محروم می‌کند و سایر بیمارستان‌ها در اینجا تجهیزات و امکانات کافی برای ارائه خدمات ندارند. رژیم اشغالگر عامدانه ساختمانی را که در آن آزمایشگاه داروخانه، بخش اورژانس و بخش رادیولوژی قرار دارد هدف قرار داد تا این بیمارستان را از کار بیندازد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار