آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۹۳۲۳

غرق شدن عامل اصلی مرگ دست‌‎کم ۴ هزار کودک مهاجر در مسیر‌های مهاجرتی

آمار‌ها از مرگ دست‌کم ۴ هزار کودک مهاجر در مسیر‌های مهاجرتی از سال ۲۰۱۴ تا سال ۲۰۲۴ خبر داد.
غرق شدن عامل اصلی مرگ دست‌‎کم ۴ هزار کودک مهاجر در مسیر‌های مهاجرتی

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، سازمان بین‌المللی صندوق نجات کودکان Save the Children با اشاره به تشدید سیاست‌های ضدمهاجرتی، از جان باختن ۴ هزار کودک مهاجر در مسیر‌های مهاجرتی در بازه زمانی ۱۰ ساله خبر داد.

به گزارش وب‌سایت صندوق نجات کودکان، تجزیه و تحلیل داده‌های سازمان بین‌المللی مهاجرت (IOM) نشان می‌دهد که دست‌کم ۴ هزار و ۴۴ نفر بین سال‌های ۲۰۱۴ تا آغاز سال ۲۰۲۵ در حالی که در مسیر‌های مهاجرت بودند، جان باختند.

بسیاری از آنها از درگیری، گرسنگی و بحران‌های آب‌وهوایی فرار می‌کردند.

در این گزارش آمده است که تقریبا نیمی از این کودکان غرق شده‌اند؛ در عین حال، دست‌کم از هر هفت کودک مهاجر جان‌باخته یک مورد بر اثر تصادف وسایل نقلیه یا شرایط خطرناک حمل‌ونقل جان خود را از دست داد.

ضمن اینکه کارشناسان می‌گویند که شمار واقعی کودکان جان‌باخته کمتر از آمار موجود ارزیابی شده است، زیرا داده‌های تفکیک‌‎شده‌ای درباره کودکان مهاجر وجود ندارد.

براساس تجزیه‌وتحلیل داده‌های سازمان بین‌المللی مهاجرت، مرگ‌بارترین مسیر‌ها برای کودکان مهاجر، دریای مدیترانه و پس از آن بیابان صحرا و گذرگاه مرزی آمریکا و مکزیک بوده است.

رئیس یک سازمان حمایت از کودکان مهاجر در این باره گفت: مسیر‌های مهاجرت به‌طور فزاینده‌ای به گورستان کودکان تبدیل می‌شوند؛ بیش از ۴ هزار کودک که ما از آنها اطلاع داریم، در دهه گذشته جان خود را در تلاش برای فرار از جنگ، گرسنگی، بحران‌های آب‌وهوایی و مرگ از دست داده‌اند.

وی تصریح کرد: این تعداد خیره‌کننده فقط نوک کوه یخ است، زیرا این تلفات فقط کودکانی را نشان می‌دهد که پیدا، شناسایی و ثبت شده‌اند؛ مقیاس واقعی به احتمال زیاد بسیار بیشتر است و این تعداد افزایش خواهد یافت، زیرا سیاست‌های ضدمهاجرتی سختگیرانه‌ترذ و کمک‌های مالی به مهاجران کم‌تر می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار