آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۹۵۱۳

پرداخت بر مبنای عملکرد موجب انگیزه کارکنان است

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: در ادبیات مربوط به نظام جبران خدمت، پرداخت مبتنی بر عملکرد، یک مقوله مهم است و با این پرداخت برای کارمندان، انگیزه ایجاد می‌کنیم.
پرداخت بر مبنای عملکرد موجب انگیزه کارکنان است

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، علاءالدین رفیع‌زاده، امروز دوشنبه در «همایش سرمایه انسانی، پیشران تولید دفاعی» بر لزوم بازنگری و استانداردسازی زیرسامانه‌های منابع انسانی، شامل جذب، نگهداشت، آموزش، ارزیابی و ارتقا، تأکید کرد.

رفیع‌زاده، شایسته‌سالاری، آموزش‌های مهارتی و ارزیابی دقیق عملکرد را از الزامات تحول در نظام اداری کشور دانست و عنوان کرد: سرمایه انسانی، مهم‌ترین دارایی هر کشور و محور تحول و بهره‌وری در نظام اداری است.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: در صورتی که جذب، نگهداشت، آموزش و ارتقای نیروی انسانی به شیوه‌ای هدفمند و اثربخش انجام شود، می‌توان شاهد تحولات مثبت و پایداری در عملکرد دستگاه‌ها و سازمان‌ها بود.

رفیع‌زاده با توجه به چهار زیرسامانه اصلی منابع انسانی، در حوزه جذب و به‌کارگیری به عنوان نخستین زیرسامانه، بر رعایت عدالت استخدامی و حرکت به سوی شایسته‌گزینی تأکید کرد و گفت: باید بررسی شود که تا چه میزان در مسیر اجرای عدالت و شایسته‌سالاری، موفق عمل کرده‌ایم.

معاون رئیس جمهور، دومین زیرسامانه را نگهداشت و جبران خدمات دانست و ادامه داد: ایجاد ساز و کار پرداخت بر مبنای عملکرد و تقویت انگیزه‌های حرفه‌ای، از مهم‌ترین گام‌ها در این حوزه به‌شمار می‌آید.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با توجه به ضرورت بازنگری در نظام آموزش کارکنان، تأکید کرد: آموزش‌ها باید به سمت مهارت‌محوری و کاربردی بودن حرکت کند تا اثرگذاری لازم را در ارتقای بهره‌وری سازمانی داشته باشد.

رفیع‌زاده، همچنین با انتقاد از شیوه کنونی اجرای ارزیابی عملکرد در اکثر دستگاه‌های اجرایی، تصریح کرد: میانگین نمره ارزیابی عملکرد در دستگاه‌های دولتی، معمولاً کمتر از ۸۰ یا ۹۰ نیست، در حالی‌که این موضوع، لزوماً بازتاب‌دهنده واقعیت عملکرد نیست و نیازمند اصلاح ساز و کار‌های ارزیابی هستیم.

معاون رئیس جمهور در ادامه، نظام ارتقا و انتصابات را از ارکان مهم منابع انسانی برشمرد و تأکید کرد: مادامی که انتصابات بر پایه شایستگی و مسیر شغلی مشخص انجام نشود، نمی‌توان انتظار بهبود عملکرد نیروی انسانی را داشت.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور در پایان با توجه به تجربیات موفق نیرو‌های مسلح در برخی حوزه‌های منابع انسانی خود، فرهنگ و فرایند موجود در این حوزه را قابل الگوبرداری دانست و بر بهره‌گیری از این تجارب و تعمیم استاندارد‌های حرفه‌ای به بخش‌های نظام اداری کشور، تأکید کرد.

گفتنی است، این آیین به مناسبت روز ملی منابع انسانی به همت وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح در سازمان صنایع هوایی برگزار شد که در پایان، از سازمان‌های برتر این وزارت که عملکرد قابل قبولی در حوزه مدیریت منابع انسانی داشتند، با حضور وزیر دفاع و همچنین، معاون رئیس‌جمهور، قدردانی شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار