آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۹۵۹۶

نماینده مجلس: مهارت‌آموزی رکن اصلی بهره‌وری و رشد اقتصادی کشور است

رییس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی، با تأکید بر نقش کلیدی مهارت در رشد اقتصادی، بهره‌وری و بهبود کیفیت زندگی، خواستار توجه ویژه به آموزش‌های مهارتی و سرمایه‌گذاری در نیروی انسانی شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو،علیرضا منادی، رییس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی، صبح امروز در اجلاس مدیران ستادی، استانی و روسای مراکز  سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور بر اهمیت آموزش‌های مهارتی در توسعه اقتصادی کشور تأکید کرد و گفت: ما افتخار می‌کنیم وقتی کارایی افراد باعث تحول اقتصادی می‌شود. نقش وزارت کار در تربیت نیروهای متخصص و بهره‌ور در رشد اقتصادی کشور کاملاً مشهود است.

وی با اشاره به سهم قابل توجه بهره‌وری در رشد اقتصادی کشور تصریح کرد: نمود واقعی کار وزارت کار در همان یک‌سوم از رشد اقتصادی است که از محل بهره‌وری حاصل شده و این دستاورد باید مورد توجه قرار گیرد.

منادی ادامه داد: کشوری که می‌تواند موشک بسازد، طبیعتاً از توانمندی بالا در حوزه‌های دیگر نیز برخوردار است، اما تحریم‌ها باعث شده نتوانیم ارزش این دستاوردها را در سطح جهانی به رسمیت بشناسیم. با این حال، باید برای دستاوردهایی مثل واکسن‌سازی و فناوری‌های نوین داخلی ارزش قائل شویم.

وی با تأکید بر ضرورت تقویت مهارت‌آموزی در خانواده‌ها گفت: از آغاز زندگی‌، آموزش و مهارت نقش کلیدی داشته است. حتی آموزش‌های ابتدایی زندگی مانند مهارت‌های تغذیه و ارتباطات خانوادگی از پایه‌های زندگی سالم هستند.

منادی با بیان اینکه تفاوت در سطح مهارت‌ها، دلیل اصلی تفاوت کیفیت زندگی‌هاست، عنوان کرد: سرمایه واقعی در وزارت کار، سرمایه انسانی است. سرمایه‌گذاری روی دانش، مهارت و کیفیت زندگی افراد، همان چیزی است که در هفته کارگر امسال نیز مورد توجه ویژه قرار گرفته است.

وی در پایان از همه مدیران خواست تا با پیوستن به اندیشه توسعه‌محور مهارت‌آموزی، مسیر پیشرفت و رفاه ملی را هموار کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار