آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۹۶۳۱
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور:

۹۰ درصد آموزش‌های مؤثر آینده باید با همکاری کارفرمایان انجام شود

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور از تدوین استراتژی ملی مهارت‌آموزی با محوریت همکاری صنایع و شرکت‌های بزرگ خبر داد و تأکید کرد ۹۰ درصد آموزش‌های آینده کشور باید در بستر کارگاه‌ها و کارخانه‌ها و با مشارکت کارفرمایان انجام شود.

به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، غلامحسین محمدی رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور صبح امروز در اجلاس مدیران ستادی، استانی و رؤسای مراکز این سازمان در البرز اظهار کرد: شبکه اقتصادی کشور در شرکت‌ها و کارخانه‌هاست و پژوهش‌ها نشان می‌دهد که بیش از ۹۰ درصد آموزش‌های مؤثر آینده، باید با همکاری کارفرمایان شکل بگیرد. بر این اساس، ما این الگو را به‌عنوان استراتژی رسمی سازمان انتخاب کرده‌ایم.

او افزود: خوشبختانه وزارتخانه و شخص وزیر نیز حمایت جدی از این راهبرد داشته‌اند و با صدور بخشنامه‌هایی، مسیر را هموار کرده‌اند. امروز مسئولیت اجتماعی شرکت‌ها در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در حوزه آموزش متمرکز شده است.

محمدی به راه‌اندازی ۱۰۰ فرصت سرمایه‌گذاری در حوزه مهارت‌آموزی و رونمایی از ۱۳۰ مرکز توسط کتاب بازرگانی در سال گذشته اشاره کرد و گفت: این اقدامات در راستای توسعه مشارکت با صنایع صورت گرفته است. ما جامعه‌ای با بیش از ۱۵۰ هزار سرباز مخاطب داریم که اگر در نقطه درست آموزش ببینند، تحول بزرگی در کشور ایجاد خواهد شد.

وی با اشاره به شناسایی بیش از ۱۵۰ شرکت در هر استان به‌عنوان شرکای مهارتی گفت: تقاضای آموزش باید از سوی صنایع ارائه شود و آمایش آن نیز با همکاری خودشان و زیرساخت‌های سازمان انجام شود. این رویکرد توازن مهارتی را در کشور تقویت می‌کند.

سرپرست سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای ادامه داد: زیرساخت‌های ما ملی هستند و به همه مردم ایران تعلق دارند. ما در حال برنامه‌ریزی هستیم تا این زیرساخت‌ها را در اختیار فعالان اقتصادی و شرکای آموزشی قرار دهیم.

وی همچنین از آغاز همکاری با وزارت آموزش و پرورش برای تعریف مدل جدیدی از مشارکت در آموزش خبر داد و افزود: یک برنامه توسعه زیرساختی با محوریت نمایندگان مجلس و مدیران محلی آماده شده است تا مشارکت عمومی در آموزش‌های فنی و حرفه‌ای افزایش یابد.

محمدی با اشاره به مصوبه تربیت ۵۰۰ هزار نیروی متخصص در حوزه اقتصاد دیجیتال خاطرنشان کرد: امشب ۳۱ مرکز مهارت‌های پیشرفته در کشور آغاز به کار خواهند کرد و هدف ما تربیت ۱۰۰ هزار نفر طی چهار سال آینده با همکاری شرکت‌های بزرگ تکنولوژی است.

وی همچنین از برنامه واگذاری اداره مراکز سازمان به‌صورت هیئت امنایی با مشارکت صنایع و مردم خبر داد و آن را فرصتی دانست که اساسنامه سازمان فراهم کرده است.

وی ادامه داد: در کنار این مراکز، برنامه سنجش صلاحیت حرفه‌ای نیز قرار است شکل بگیرد تا به طبقه‌بندی شغلی در جامعه کمک کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار