آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۹۹۴۰

نامه بسیج‌های دانشجویی دانشگاه‌های تهران در آستانه جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام

بسیج‌های دانشجویی دانشگاه‌های تهران در آستانه جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص تصویب لایحه FATF و پالرمو نامه نوشتند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو بسیج‌های دانشجویی دانشگاه های تهران در آستانه جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص تصویب لایحه FATF و پالرمو، نامه‌ای را منتشر کرده‌ است. متن نامه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

ریاست محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام

حضرت آیت الله آملی لاریجانی

سلام علیکم؛

در شرایطی که جمهوری اسلامی ایران درگیر جنگ تمام عیار اقتصادی و فشارهای بی سابقه دشمنان خارجی است و در سالی که از سوی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) با عنوان سرمایه گذاری برای تولید نام گذاری شده طرح مجدد لوایح مرتبط با گروه ویژه اقدام مالی (FATF) در دستور کار مجمع تشخیص مصلحت نظام مایه ی تعجب و نگرانی جدی است.

شنیده ها حاکی از بررسی نهایی در هفته جاری در صحن مجمع است. اما بسیج دانشجویی بارها و به کرات و در موقعیتهای زمانی متعدد و مختلف آثار زیان بار پذیرش تفاهم نامه و پیوستن به کنوانسیون های (FATF) را یادآور شده است.

موضوع (FATF) مسئله و تصمیمی فنی یا صرفاً حقوقی نیست؛ بلکه دارای ابعاد متعدد و مقوله های عمیق سیاسی امنیتی و راهبردی است که آثار بلند مدت آن بر استقلال اقتصادی امنیت ملی و تمامیت حاکمیت مالی کشور غیر قابل انکار است.

سازوکار (FATF) بر خلاف ظاهر فریبنده ی آن واجد اشکالات ذاتی بنیادینی است که آن را به ابزاری برای سلطه گری تبدیل کرده است. تعاریف یک سویه از تروریسم مشروط سازی تبادلات مالی به پذیرش نظام ارزشی غرب، الزام به شفاف سازی اطلاعات حیاتی مالی و اقتصادی کشور و عدم ارائه هر گونه تضمین حقوقی یا سیاسی در قبال اجرای تعهدات همه و همه مؤید آن است که الحاق به این سازوکار چیزی جز تضعیف ارکان حاکمیت اقتصادی و مالی جمهوری اسلامی نخواهد بود.

این نهاد با ساختاری نفوذ پذیر و وابسته به اراده قدرت های سلطه گر عملا به ابزار اعمال فشار سیاسی و اطلاعاتی علیه کشورهای مستقل بدل شده است؛ چنان که تجربه دیگر کشورها از جمله پاکستان ترکیه ونزوئلا و حتی روسیه نیز مؤید همین حقیقت است

تجربه دولت پیشین ثابت کرده است که مسیر رونق اقتصادی کشور از درون عبور میکند نه از بیرون اتکاء به توان داخلی مردمی سازی اقتصاد، جذب سرمایه داخلی و جهش تولید همه نیازمند ثبات آرامش و اعتماد فعالان اقتصادی است؛ نه الحاق به سازوکاری که نااطمینانی کنترل های اطلاعاتی دشمن را به اوج می نظارت رساند. و

پیوستن به (FATF) نه تنها تأثیری بر مهار تورم یا رشد تولید ندارد، بلکه خود تبدیل به مانع تازه ای برای فعالیت بنگاه های اقتصادی و نهادهای ارزشی خواهد شد. نمی توان شعار تولید سر داد و هم زمان بندهای زنجیرهای نظارتی دشمن را بر پای نظام اقتصادی کشور استوار ساخت.

سابقه تعامل جمهوری اسلامی ایران با نهادهای بین المللی به ویژه در قالب توافقهایی نظیر برجام به روشنی نشان داد که تعهدات یک طرفه فاقد ضمانت و صرفاً به امید امتیازدهی دشمن سرانجامی جز وابستگی تعلیق توان داخلی و باز شدن مسیر نفوذ نخواهد داشت.

در چنین شرایطی احیای مجدد لوایحی که پیش تر در همین مجمع کنار گذاشته شدند نه تنها فاقد توجیه منطقی است بلکه شائبه عقب نشینی در برابر فشارها و غفلت از مصالح عالیه نظام را به دنبال دارد.

پذیرش این لوایح آن هم در شرایطی که همچنان هیچ گونه تضمینی از سوی طرف های خارجی ارائه نشده و فشارها علیه ایران به صورت روز افزون ادامه دارد اقدامی برخلاف منافع ملی و مستعد آثار زیان بار بلند مدت خواهد بود.

از مجمع محترم تشخیص مصلحت نظام انتظار می رود که با حفظ استقلال رأی و استحکام مواضع انقلابی خود نسبت به این مسیر پرخطر واکنشی قاطع صریح و بدون مماشات اتخاذ نموده و اجازه ندهد تصمیمات کلان کشور گروگان اراده دشمنان خارجی قرار گیرد.

مجمع محترم تشخیص مصلحت نظام باید در جایگاه نهادی راهبردی و حافظ مصالح کلان جمهوری اسلامی با قاطعیت اعلام کند که امنیت ملی استقلال اقتصادی و آرمانهای انقلاب اسلامی، هرگز قربانی لبخندهای دیپلماتیک و وعده های پوشالی نخواهد شد.

بی تردید تاریخ از آنانی که در برابر نفوذ نظام سلطه ایستادند با افتخار یاد خواهد کرد و نسبت به هر گونه مماشات و ساده انگاری در این عرصه، قضاوتی بی رحم خواهد داشت.

و السلام علیکم و رحمه الله

بسیج دانشجویی دانشگاه تهران

بسیج دانشجویی دانشگاه شریف

بسیج دانشجویی دانشگاه امیر کبیر

بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت

بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی (ره)

بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع)

بسیج دانشجویی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار