آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۰۰۶۹

کرت ولدون: قذافی قربانی بازی سیاسی کلینتون شد؛ آمریکا عمداً پیشنهاد کناره‌گیری او را نادیده گرفت! + فیلم

نماینده سابق کنگره آمریکا، در گفت‌و‌گو با تاکر کارلسون به افشاگری درباره پشت‌پرده حذف معمر قذافی پرداخت.
کرت ولدون: قذافی قربانی بازی سیاسی کلینتون شد؛ آمریکا عمداً پیشنهاد کناره‌گیری او را نادیده گرفت! + فیلم

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، کرت ولدون، نماینده سابق کنگره آمریکا، در گفت‌و‌گو با تاکر کارلسون به افشاگری درباره پشت‌پرده حذف معمر قذافی پرداخت و به صراحت از نقش دولت آمریکا در مرگ رهبر سابق لیبی سخن گفت: "قطعاً کسانی که حقیقت ماجرای ۱۱ سپتامبر را پنهان کردند، توانایی انجام قتل را هم دارند. همان‌ها باعث مرگ قذافی شدند. "

وی افزود: "هیلاری کلینتون در لیبی یک بازی سیاسی به راه انداخت. من خودم در بحبوحه جنگ به لیبی رفتم. قذافی از من خواست ماجرا را رسانه‌ای کنم. حتی بایدن، بوش و استنفورد را به آن‌جا بردم. "

ولدون ادامه داد: "نامه استعفای قذافی را شخصاً به آمریکا آوردم. او پیشنهاد داده بود که از قدرت کنار برود، اما دولت آمریکا خواهان مرگ او بود. "

این نماینده سابق آمریکا اشاره کرد:"در سه دیدارم با قذافی، او فقط دو خواسته داشت: متحد کردن آفریقا و ایجاد یک اتحادیه اقتصادی آفریقایی با پشتوانه طلا چیزی که آمریکا و اروپا نمی‌خواستند، در مقابل آمریکا حفظ کنترل بر منابع نفتی و صندوق ثروت ملی لیبی را می‌خواستند. "

کرت ولدون در پایان گفت: "قذافی باید حذف می‌شد، چون نمی‌خواست منابع کشورش را تسلیم کند. "

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار