آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۰۰۷۸

گروه هفت کشور خواستار آتش‌بس فوری و بدون قید و شرط در سودان شد

 گروه هفت روز چهارشنبه خواستار آتش‌بس فوری و بدون قید و شرط در سودان شد و طرفین درگیر را به مذاکرات جدی و سازنده برای حل بحران دعوت کرد. این گروه از تمامی بازیگران خارجی خواست تا حمایت‌های خود از جنگ را متوقف کنند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ گروه هفت روز چهارشنبه در بیانیه‌ای خواستار آتش‌بس فوری و بدون قید و شرط در سودان شد و طرفین درگیر را به انجام مذاکرات جدی و سازنده برای حل بحران دعوت کرد. وزرای امور خارجه گروه هفت در این بیانیه بر لزوم برقراری صلح پایدار تأکید کردند و از تمامی بازیگران خارجی خواستند که هرگونه حمایتی که به تشدید جنگ منجر می‌شود، متوقف کنند.

 

بیانیه گروه هفت درباره برقراری صلح پایدار در سودان

 

در بیانیه گروه هفت آمده است: «برای برقراری صلح پایدار در سودان، هرگونه راه‌حل برای این بحران باید بر اساس صدای مردم سودانی باشد و زنان، جوانان و جامعه مدنی باید به‌طور سازنده در تمامی فرآیندهای صلح مشارکت کنند.» این گروه همچنین از طرف‌های درگیر خواسته است که موانع ارسال کمک‌های انسانی به‌طور مؤثر از طریق مرزها را بردارند و از امنیت سازمان‌های بشردوستانه داخلی و بین‌المللی اطمینان حاصل کنند. همچنین، بر لزوم اجازه دادن به دسترسی کمک‌های انسانی به سودان از طریق تمامی مسیرها از جمله سودان جنوبی و چاد تأکید شد.

 

محکومیت حملات به اردوگاه‌های آوارگان داخلی و استفاده از گرسنگی به عنوان سلاح جنگی

 

گروه هفت همچنین حملات نیروهای پشتیبانی سریع به اردوگاه‌های آوارگان داخلی در فاشر و مناطق اطراف آن را به شدت محکوم کرد که منجر به کشته و زخمی شدن تعدادی از افراد، از جمله کارکنان بخش بشردوستی، شد. همچنین نگرانی خود را از گزارش‌هایی مبنی بر استفاده از گرسنگی به عنوان ابزاری برای جنگ علیه غیرنظامیان ابراز کرد و تأکید کرد که چنین اقداماتی طبق حقوق بین‌الملل بشردوستانه ممنوع است.

در همین راستا، یک آژانس وابسته به سازمان ملل متحد هشدار داده است که در سال دوم جنگ، تجاوز جنسی به طور سیستماتیک به عنوان سلاح جنگی در سودان استفاده می‌شود. سازمان عفو بین‌الملل نیز از استفاده نیروهای «پشتیبانی سریع» از خشونت جنسی انتقاد کرده و به وجود مواردی از «بردگی جنسی و تجاوز جمعی» اشاره کرده است.

بر اساس آمار «سازمان بین‌المللی مهاجرت» وابسته به سازمان ملل، «بین ۶۰ تا ۸۰ هزار خانواده از اردوگاه زمزم در شمال دارفور سودان» پس از آنکه «نیروهای پشتیبانی سریع بر آن مسلط شدند»، آواره شده‌اند. این بحران انسانی ادامه دارد و شرایط برای غیرنظامیان در سودان روز به روز بدتر می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار