تجمع دانشجویان مقابل سازمان انرژی اتمی در اعتراض به سیاسی کاری آژانس همزمان با سفر گروسی+فیلم
به گزارش خبرنگار دانشجو از مقابل سازمان انرژی اتمی، مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران صبح امروز با هم دیدار کردند.
جمعی از دانشجویان در اعتراض به سیاسی کاری آژانس بین المللی انرژی اتمی همزمان با سفر گروسی به تهران مقابل سازمان انرژی اتمی ایران تجمع کردند.
گزارش جامع آژانس بینالمللی انرژی اتمی، ناظر بر عملکرد ۲۰ ساله هستهای ایران، مبنای واکنشهای شورای حکام خواهد بود.
گزارشی که بنابر باور دانشگاهیان معترض، اگر با جهتگیری و سیاسی کاری تنظیم شود، ممکن است مبنای سوءاستفاده سه کشور اروپایی عضو برجام برای دست بردن به مکانسیم ماشه شود.
دانشجویان در این جنگ روایتها بر حفظ منافع ملی تاکید دارند و فناوری هستهای را حق مسلم ملت ایران میدانند، حقی که برخی با بهانههای واهی و "ادعای بمب اتم" دنبال خدشهدار کردن آن هستند.
گروسی با این گزارش ها به دنبال فعال کردن مکانیزم ماشه توسط اروپا است/ سازمان انرژی اتمی باید غنیسازی بالای ۹۰ درصد راه بندازد
یک فعال دانشجویی در حاشیه تجمع دانشجویان مقابل سازمان انرژی اتمی در گفتگو با SNNTV گفت: آقای گروسی از لباس فنی و تخصصی خارج شده و کت فشار سیاسی بر تن کرده است. آژانس انرژی اتمی باید کار فنی و تخصصی بکند، آژانس جایی نیست که بخواهد اهرم فشار بر کشورها باشد.
وی افزود: آقای گروسی ادعای این را دارد که در مذاکرات ایران و آمریکا حضور داشته باشد؛ او کجای مساله هست که می خواهد حضور داشته باشد، غیر از این است که او یک نقش سیاسی برای خود قائل است؟
به گفته این فعال سیاسی آقای گروسی با این گزارش جامعی که آماده میکند دنبال این است که مکانیزم ماشه برای کشورهای اروپایی یک اقدام مشروعی شود که از این طریق بتواند به جمهوری اسلامی فشار بیاورند. مطالبه ما از مسئولین، نمایندگان مجلس، رئیس سازمان انرژی اتمی، دولت و وزارت خارجه این است که اجازه این کار را ندهند.
وی ادامه داد: اگر آنها بخواهند سیاسی کار بکنند ما هم از این مهمان ناخوانده پذیرایی دیگری خواهیم کرد.
افزایش غنیسازی؛ پاسخ ایران به تکرار سیاسیکاری در گزارشهای آژانس
یک فعال دانشجویی دیگر در حاشیه تجمع دانشجویان مقابل سازمان انرژی اتمی و در گفتگو با SNNTV گفت: تجمع امروز دانشجویان در راستای منافع ملی است؛ ما میخواستیم این پیام را هم به آقای گروسی و هم به مسئولین سیاست خارجه و سازمان انرژی اتمی برسانیم که ما نسبت به گزارش های سیاسی آژانس علیه ایران که به تصویب قطعنامه شورای حکام منجر شده و این ضرب الاجلی که به آژانس داده شد برای اینکه یک گزارش جامع در مورد ایران تهیه بکند، آگاه هستیم.
وی افزود: ما میخواهیم این پیام را حداقل برسانیم که اگر سیاسی کاریها در گزارشهای آژانس دوباره تکرار شود مطالبه ما از مسئولین این است که اقدام متقابل در راستای تامین منافع ملی انجام بدهند. این تامین منافع ملی هم میتواند به ابعاد و به شکلهای مختلف صورت بگیرد مثل افزایش غنیسازی.
به گفته این فعال دانشجویی دانشجویان و تشکلهای دانشجویی نسبت به منافع ملی آگاهند و به آن حساسیت دارند و در رابطه با این موضوع هیچ وقت عقب نمیکشند.
اگر مواجهه آژانس با پرونده هستهای ایران سیاسی باشد جامعه ایرانی نیز همین مواجهه را با خود آژانس خواهد داشت
یک فعال دانشجویی دیگر نیز در حاشیه تجمع دانشجویان مقابل سازمان انرژی اتمی و در گفتگو با SNNTV گفت: در پی گزارشی که سازمان ملل از آژانس انرژی اتمی خواسته، سفرهای گروسی به ایران به این واسطه است.
وی تصریح کرد: سفرهای گروسی و مواجه سیاسی که آژانس انرژی اتمی داشته یک خطری هست که جامعه دانشجویان آن را حس کرده برای همین در صحنه حاضر شده است. اگر مواجهه آژانس با پرونده هستهای ایران سیاسی باشد جامعه ایرانی نیز همین مواجهه را با خود آژانس خواهد داشت.
با قرائت سیاسی آژانس از مسائل هستهای ایران مخالفیم
یک فعال دانشجویی در حاشیه تجمع دانشجویان مقابل سازمان انرژی اتمی و در گفتگو با SNNTV گفت: این حق ماست که آزادانه دانش هستهای خودمان را گسترش بدهیم به خاطر اینکه هزینههای زیادی دادیم از جمله شهید شهریاری، شهید احمدی روشن و امثالهم که تلاشهای شبانه روزی مجاهدانهای داشتند.
وی افزود: ما با قرائت سیاسی از مسائل هستهای توسط آژانس بینالمللی انرژی اتمی مخالف هستیم.
خوانش سیاسی گروسی از پرونده هستهای ایران همزمان با مذاکرات خیلی عجیب است
یک فعال دانشجویی در حاشیه تجمع دانشجویان مقابل سازمان انرژی اتمی و در گفتگو با SNNTV گفت: در حالی که حدود ۱۰۰ بازرس آژانس بینالمللی در ایران حضور دارند و دوربینهای آنها دائماً فعال است آن هم در شرایطی که در حال مذاکره با آمریکا پیرامون انرژی هستهای و دانش صلح آمیز هستهای خودمان هستیم، خیلی عجیب است که آقای گروسی مجددا میخواهد خوانش سیاسی از این مسئله داشته باشند در حالی که مسائل کاملاً فنی است و باید در آن لایه دنبال شود.
وی ادامه داد: اینکه نزدیک بحث مکانیسم ماشه و فعال شدن دوباره آن و برگشت تحریمها هستیم اصلاً نمیتوانیم بپذیریم که آژانس بخواهد در این وضعیت، فشار را بر ایران افزایش بدهد.