آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۰۹۱۸

آمادگی پکن برای همکاری عمیق با روسیه در بخش انرژی

معاون نخست‌وزیر چین از آمادگی این کشور برای همکاری با روسیه و تعمیق بیشتر همکاری‌های متقابل در بخش انرژی سخن گفت.
آمادگی پکن برای همکاری عمیق با روسیه در بخش انرژی

 به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از اسپوتنیک، دنگ ژوشیانگ معاون نخست وزیر چین گفت که کشورش آماده همکاری با روسیه و تعمیق بیشتر همکاری‌های متقابل در بخش انرژی برای ارائه تضمین‌های قابل اعتماد برای امنیت انرژی ملی است.

این مقام چینی روز جمعه در دیدار با سرگئی تسیولف وزیر انرژی روسیه گفت: همکاری میان مسکو و پکن در زمینه انرژی نقش بسزایی در حفظ امنیت انرژی جهانی دارد.

دنگ ژوشیانگ گفت: حجم تجارت انرژی بین روسیه و چین در سال‌های اخیر بیش از یک سوم کل تجارت دوجانبه را تشکیل می‌دهد.

وی از توسعه روزافزون همکاری میان روسیه و چین به ویژه در عرصه اقتصادی سخن گفت که همکاری در زمینه‌های انرژی، ساخت ایستگاه‌های فضایی بین‌المللی، بخش فضایی و هواپیمایی را شامل می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار