آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۱۳۸۶

ابراز امیدواری ایتالیا به موفقیت گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا

وزیر امور خارجه ایتالیا پس از دیدار با همتای ایرانی خود ابراز امیدواری کرد که گفت‌و‌گو‌های ایران-آمریکا در رم و با میانجیگری عمان به راهکاری موثر برای صلح در غرب آسیا منتهی شود.
ابراز امیدواری ایتالیا به موفقیت گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، «آنتونیو تاجانی» وزیر امور خارجه ایتالیا، امروز (شنبه) پس از استقبال از «عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران که برای دور دوم مذکرات غیرمستقیم ایران-آمریکا به رم سفر کرده است، در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: رم پایتخت صلح و گفتمان می‌شود.

تاجانی در صفحه خود نوشت: به استقبال عراقچی، وزیر امور خارجه ایران رفتم و او را تشویق کردم در مسیر مذاکرات علیه (تولید) تسلیحات هسته‌ای پیش برود.

وزیر امور خارجه ایتالیا در ادامه گشت: دولت ایتالیا امیدوار است که باهم بتوانیم به راهکار موثری برای غرب آسیا دست پیدا کنیم.

دور اول مذاکرات تهران-واشنگتن با میانجیگری عمان در ۲۳ فروردین در مسقط برگزار شد. دور دوم این مذاکرات نیز قرار است امروز (۳۰ فروردین) در رم و به میزبانی عمان برگزار شود.

تاجانی همچنین قرار است ساعت ۱۰:۴۵ دقیقه امروز به وقت محلی رم با «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دیدار کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار