آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۱۴۴۵

گروسی: دیپلماسی با ایران بیش از هر زمان دیگری ضرورت دارد

هم‌زمان با آغاز دور دوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و ایالات متحده در ایتالیا، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از حضور در رم و دیدار با وزیر امور خارجه ایتالیا خبر داد و بر اهمیت حیاتی دیپلماسی در این مقطع حساس تأکید کرد.
گروسی: دیپلماسی با ایران بیش از هر زمان دیگری ضرورت دارد

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، رافائل گروسی امروز (شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۴) با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «امروز با وزیر امور خارجه ایتالیا دیدار کردم. از نقش سازنده و موثر ایتالیا در حمایت از صلح استقبال می‌کنم؛ به ویژه در لحظه‌ای که دیپلماسی بیش از هر زمان دیگری ضروری است.»

دور دوم گفت‌و‌گو‌های جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا روز شنبه (۳۰ فرودین) به صورت غیر مستقیم و با میانجیگری عمان برگزار خواهد شد. دور نخست این مذاکرات شنبه گذشته (۲۳ فروردین) در مسقط عمان برگزار شد. این دور از مذاکرات مانند دور نخست به شکل غیرمستقیم و با میانجی‌گری وزیر خارجه عمان انجام خواهد شد.

وزیر خارجه ایتالیا صبح امروز با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود در رم دیدار و از روند گفت‌و‌گو‌ها میان ایران و آمریکا حمایت کرد. آنتونیو تایانی در این دیدار با یادآوری تاریخ طولانی روابط میان ایران و ایتالیا که پیشینه‌ای دیرینه دارد، علاقمندی ایتالیا برای تقویت روابط دو کشور را یادآور شد و بر عزم این کشور برای هرگونه مساعدت جهت موفقیت گفت‌و‌گو‌ها فیمابین ایران-آمریکا تاکید کرد.

سید عباس عراقچی هم با اشاره به تعهد ایران به دیپلماسی و سابقه طولانی تعامل جمهوری اسلامی ایران با سایر کشور‌ها در مورد موضوع هسته‌ای، ضرورت بهره‌گیری همه طرف‌ها از فرصت پیش‌آمده برای حصول به یک تفاهم منطقی و معقول، که ضمن رعایت حقوق مشروع جمهوری اسلامی ایران و رفع تحریم‌های ظالمانه و غیرقانونی، از طریق اعتمادسازی داوطلبانه هرگونه شبهه‌ای راجع به برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران را مرتفع کند، را یادآور شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار