آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۱۷۵۱

شینهوا: آمریکا با چماق تعرفه‌ها بی‌نظمی گسترده ایجاد می‌کند

رسانه چینی شینهوا با انتشار یادداشتی، ضمن انتقاد از ایحاد اختلال در نظم اقتصادی جهان توسط سیاست‌های "چماق تعرفه‌" آمریکا، تأکید کرد که چین همچنان موتور اصلی رشد اقتصادی جهان و لنگر ثبات آن باقی خواهد ماند.
شینهوا: آمریکا با چماق تعرفه‌ها بی‌نظمی گسترده ایجاد می‌کند

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، رسانه دولتی چینی شینهوا در تازه‌ترین یادداشت خود، ضمن بررسی اختلال و بی‌ثباتی اقتصادی و تجاری بوجود آمده توسط سیاست‌های «چماق تعرفه‌ای» آمریکا، به نقش چین در حفظ و ثبات اقتصاد جهانی پرداخته است.

در ابتدای این مقاله آمده است: در برابر دور تازه‌ای از اعمال بی‌رویه تعرفه‌ها از سوی آمریکا، چین به رهبری شی جین‌پینگ، پیش‌بینی‌های لازم را از مدت‌ها قبل داشته و برآورد‌های دقیقی از تأثیرات احتمالی انجام داده و تدابیر مقابله‌ای با حاشیه اطمینان مناسب نیز از پیش تهیه شده‌اند.

«اگر به بازه زمانی طولانی‌تری نگاه کنیم، خواه در مقابله با بحران مالی جهانی، خواه در برابر حمایت‌گرایی تجاری و تأثیرات همه‌گیری جهانی، اقتصاد چین بار‌ها و بار‌ها پس از شست‌وشوی طوفان‌ها به رشد و تقویت دست یافته است.»

این یادداشت تصریح می‌کند: هرچه امواج بلندتر و خروشان‌تر باشند، عزم و شجاعت سکاندار کشتی بیشتر جلوه‌گر می‌شود. در لحظات کلیدی، رهبری متمرکز و یکپارچه چین، تضمینی اساسی برای انجام صحیح کار‌های اقتصادی به شمار می‌رود.

شینهوا ضمن تأیید عملکرد حاکمیت چین در حوزه، افزود: چین همواره بازار جهانی بوده است. در مواجهه با رشد حمایت‌گرایی و یک‌جانبه‌گرایی، چین با قاطعیت مسیر گشایش در سطح بالا را دنبال کرده، به طور پیوسته فضایی تجاری در سطح جهانی، قانون‌مدار و مبتنی بر بازار ایجاد می‌کند، و هر درصد رشد اقتصادی آن، به نفع تمام کشورهاست.

در ادامه، این یادداشت ضمن اشاره به سیاست چماق تعرفه‌ای آمریکا می‌افزاید: با این حال، آمریکا به عنوان بزرگ‌ترین اقتصاد جهان، همچنان با تکان دادن "چماق تعرفه‌ها" و تغییرات لحظه‌ای در سیاست‌ها، در مقیاسی جهانی، بی‌نظمی گسترده ایجاد می‌کند. تنها قطعیت درباره آمریکا، همان بی‌ثباتی آن است؛ این جمله اکنون به حسی مشترک حتی در میان متحدان ایالات متحده تبدیل شده است.

شینهوا سیاست‌های آمریکا را مورد هجمه قرار داده و خاطر نشان کرد: آنها از یک سو شعار گشایش، شمول و همکاری را می‌دهند، و از سوی دیگر سیاست‌هایی مانند «جدایی زنجیره‌ها» و «دیوار‌های کوتاه با حیاط کوچک» را به اجرا می‌گذارند. اما اینکه کجا «جزیره ثبات» است و کجا «اقیانوس بی‌ثباتی»، پاسخ خود روشن است.

این رسانه چینی همچنین اشاره می‌کند که در مواجهه با ضربات احتمالی ناشی از تعرفه‌های اضافی آمریکا، بسیاری از شرکت‌های تجارت خارجی در حال حاضر فعالانه خود را با نیاز بازار داخلی تطبیق داده، در حال برنامه‌ریزی برای تکمیل شبکه توزیع در مناطق کلیدی کشور و تسریع در توسعه کانال‌های فروش داخلی هستند؛ چیزی که آنها به آن تکیه دارند، دقیقاً ظرفیت عظیم بازار چین است.

در پایان این مقاله آمده است: وقتی سرمایه‌گذاران جهانی در جست‌وجوی قطعیت هستند، چین با تعهدات و اقدامات واقعی نشان می‌دهد: همراهی با چین، همراهی با فرصت است؛ سرمایه‌گذاری در چین، سرمایه‌گذاری برای آینده است؛ چینی که در بلندمدت با ثبات، مصمم و در حال پیشرفت است؛ چینی که با اعتماد به نفس، گشوده و اهل مشارکت است؛ بی‌شک نیروی قطعیت عظیمی برای شکوفایی و ثبات جهانی خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار