آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۱۹۹۵

لاپید: اسرائیل به سوی یک فاجعه از داخل پیش می‌رود/باید به «شاباک» اختیارات کامل داد

رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی با بیان اینکه اسرائیل در حال رفتن به سوی یک فاجعه از درون است، بر ضرورت اعطای قدرت و اختیارات کامل به «شاباک» (دستگاه امنیت داخلی رژیم صهیونیستی) تاکید کرد.
لاپید: اسرائیل به سوی یک فاجعه از داخل پیش می‌رود/باید به «شاباک» اختیارات کامل داد

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از اسپوتنیک، «یائیر لاپید» رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی در این باره گفت: فاجعه آینده در نتیجه تحریکات از داخل اسرائیل خواهد بود و باید با فراخوان‌ها برای اقدامات خشونت‌بار مقابله کرد.

رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی افزود: در صورتی که دچار چند دستگی شویم نمی‌توانیم با چالش‌های حماس و ایران برخورد کنیم.

لاپید مدعی وجود دموکراسی در اراضی اشغالی شد و افزود: میزان اقدامات تحریک‌آمیز توسط کابینه، اصول دموکراسی را تضعیف خواهد کرد و یک تهدید وجودی برای ما خواهد بود.

وی با اشاره به «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت: کسی که از هفتم اکتبر تاکنون، قدرت را در دست داشته است مسئول این اقدامات تحریک‌آمیز و تبلیغات است.

رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی افزود: از نتانیاهو، می‌خواهم وزیران و سخنگوهای رسانه‌ای خود را ساکت و شاباک را تقویت کند.

لاپید تاکید کرد: ما در مرحله خطرناکی هستیم و باید جلوی تحریک‌کنندگان به انجام اقدامات خشونت‌بار گرفته شود.

رئیس اپوزیسیون رژیم اشغالگر خاطرنشان کرد: ما به سوی یک فاجعه، پیش می‌رویم و این بار، فاجعه از درون خواهد بود.

وی تصریح کرد: ما در معرض ترورهای سیاسی از داخل اسرائیل هستیم و «رونین بار» رئیس شاباک در صدر کسانی است که تهدیداتی دریافت کرده است.

رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی همچنین گفت: رئیس شاباک باید به دلیل ناکامی، بعد از هفتم اکتبر استعفا می‌داد.

لاپید تصریح کرد: باید به شاباک، قدرت و اختیارات کامل داده شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار