آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۲۵۷۹

یمنی‌ها تحرکات آمریکا از اقیانوس هند تا آرام را محدود کرده‌اند

یک مرکز مطالعاتی آمریکایی اذعان کرد که حملات یمنی‌ها به کشتی‌های آمریکایی در منطقه، تحرکات نظامی این کشور از اقیانوس هند تا اقیانوس آرام را محدود کرده است.
یمنی‌ها تحرکات آمریکا از اقیانوس هند تا آرام را محدود کرده‌اند

 به گزارش گروه بین‌المل خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه خبری المسیره، مرکز مطالعات واشنگتن در گزارشی اعلام کرد که در سایه محدودیت‌های ایجاد شده توسط یمنی‌ها در دریای سرخ، تجهیزات نظامی آمریکا در منطقه در معرض خطر قرار دارد.

این مرکز در گزارش خود تصریح کرد که یمن مانع از توانمندی آمریکا در استقرار نیرو‌ها و مدیریت آنها در میدان عملیات به صورت فوری می‌شود.

بر اساس این گزارش ۸۰ درصد از تجهیزات دفاعی آمریکا از طریق محموله‌های تجاری منتقل می‌شود که در نتیجه حملات یمنی‌ها در معرض تهدید قرار دارد.

این مرکز مطالعاتی خاطرنشان کرد که برای هر محموله امکان قرار دادن گروه‌های مسلح وجود ندارد و حتی کشتی‌های همراه با حفاظت مسلحانه نیز گاهاً در دریای سرخ هدف حمله قرار می‌گیرند.

این گزارش آمریکایی تاکید کرد که مسیر‌های جایگزین نظیر مسیر رأس الرجاء الصالح نیز برای هر محموله بالغ بر یک میلیون دلار هزینه بیشتر به آمریکا تحمیل می‌کند.

به نوشته این گزارش، تأخیر در کمک رسانی نظامی در نتیجه حملات یمنی‌ها مانع قدرت آمریکا برای استقرار سریع نیروهایش از اقیانوس هند تا اقیانوس آرام شده است.

مرکز واشنگتن تاکید می‌کند که حملات یمنی‌ها علیه کشتی‌های آمریکایی، واشنگتن را مجبور کرده در استراتژی استقرار سریع خود در منطقه بازبینی داشته باشد، چرا که گزینه‌های حمل و نقل تجهیزات بسیار پرهزینه و پر خطر است.

این گزارش به موضوع محاصره رژیم صهیونیستی در نتیجه حملات یمنی‌ها اشاره و تاکید کرد که شرکت «تروک نت» اسرائیل و شرکت «بیور ترانس» امارات به عنوان پل زمینی بین امارات و رژیم صهیونیستی با توان انتقال ۳۵۰ محموله در روز تلاش دارند محاصره اسرائیل را دور بزنند.

بر اساس این گزارش، این دو شرکت از مهمترین کاندیدا‌ها برای عقد قرارداد با ارتش آمریکا هستند و شبکه حمل و نقل وابسته به وزارت دفاع آمریکا پیشنهاد ایجاد ۳۰۰ مرکز برای تنوع بخشیدن به گزینه‌های مربوط به حمل و نقل و بارگیری در بندر جده را مطرح کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار