آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۲۵۸۷
در نشستی مشترک با جمعی از مدیران و مشاوران انجمن ترویج کسب‌وکار‌های خانوادگی؛

بهروز آذر: توسعه کسب‌وکار‌های خانوادگی موجب تحکیم خانواده می‌شود

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور گفت: کسب‌وکار‌های خانوادگی موجب تعالی و تحکیم خانواده می‌شود بنابراین جهت‌گیری و سیاست‌های ما باید مبتنی بر توسعه کسب‌وکار‌های خانوادگی باشد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در نشستی مشترک با حضور معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده و جمعی از مدیران و مشاوران انجمن ترویج کسب‌وکار‌های خانوادگی، اقدامات این انجمن و اندیشکده کسب و کار خانوادگی دانشگاه تهران مورد بررسی قرار گرفت.

زهرا بهروزآذر معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور در این دیدار، با اشاره به ارزش‌های نهفته در کسب‌وکار‌های خانوادگی گفت: امسال، سال سرمایه‌گذاری برای تولید نامگذاری شده و دغدغه و اولویت همه ما آن است چگونه این سرمایه‌گذاری را انجام دهیم. ما با انواع مختلفی از سرمایه روبه‌رویم، اما فقط یک نوع سرمایه وجود دارد که فقط در یکجا تولید می‌شود و آن «سرمایه اجتماعی عاطفی» است که در کسب‌وکار‌های خانوادگی تولید و افزایش می‌یابد.

وی با بیان اینکه سرمایه اجتماعی عاطفی‌ای که در این نوع کسب‌وکار‌ها وجود دارد، در هیچ نوع دیگری از فعالیت‌های اقتصادی یافت نمی‌شود، اظهار داشت: این سرمایه، نه در جایی متولد می‌شوند و نه در جایی رشد می‌کنند جز در بستر خانواده. در برخی تصمیم‌گیری‌ها، صاحبان کسب‌وکار‌های خانوادگی حتی حاضرند برخلاف منافع و قواعد اقتصادی عمل کنند و دلیل آن، حفظ روابط خانوادگی، آبرو و انسجام درون‌خانوادگی است. حفظ آبروی خانواده منجر به یک خودتنظیمی می‌شود، به‌گونه‌ای که آنها حاضر نیستند برای حفظ خوشنامی و اعتبار خانوادگی‌شان، به سمت انحصارطلبی، اقدامات خلاف قانون یا خلاف عرف بروند. همین باعث بقای آنها شده است، تا جایی که امروز شاهد هستیم ۷۰ درصد GDP جهان توسط کسب‌وکار‌های خانوادگی تولید می‌شود.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده ادامه داد: ما در کشور خودمان پیشینه بسیار طولانی در این حوزه داریم. افراد در اشکال مختلف، کسب‌وکار‌های خانوادگی دارند. بعضی‌ها صرفاً کسب‌وکار‌های خانوادگی‌اند؛ مثلاً کارگاهی که ما در جشنواره فجر امسال از آن حمایت کردیم، مربوط به آقایی است که ۲۰۰ سال است نسل به نسل این صنعت چاقوسازی را حفظ کرده و ادامه می‌دهد. یا کسب‌وکار‌هایی که به کارآفرینان بزرگی تبدیل شده و برند‌های ملی را شکل داده‌اند شده‌اند.

معاون رئیس‌جمهور به اصل ۱۰ قانون اساسی اشاره و تصریح کرد: به اعتقاد ما کسب‌وکار‌های خانوادگی هم موجب تعالی و تحکیم خانواده می‌شود و هم موتور محرکه رشد اقتصادی، رفع ناترازی‌ها، حل مشکلات ملی و ایجاد توسعه پایدار می‌شود؛ بنابراین جهت‌گیری و سیاست‌های ما باید مبتنی بر توسعه کسب‌وکار‌های خانوادگی باشد و این مأموریت را معاونت امور زنان و خانواده دنبال می‌کند.

بهروزآذر با پیشنهاد تشکیل یک میز مشترک میان دولت، جامعه مدنی و بخش خصوصی خاطرنشان کرد: با کمک اندیشکده و انجمن، می‌توانیم این میز را با رویکرد حقوقی، پژوهشی و ترویجی فعال کنیم. اگر لازم باشد، حتی لایحه‌ای برای حمایت از کسب‌وکار‌های خانوادگی تدوین کنیم. البته این لایحه نباید صرفاً از طرف دولت نوشته شود، بلکه باید با حضور همه بازیگران اصلی تدوین شود.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده بر آمادگی دولت برای همکاری با نهاد‌های مدنی تاکید و بیان کرد: ما در کنار شما هستیم، در تا نسخه‌ای بهتر از خودتان شوید، نه اینکه جای شما را بگیریم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار