کد خبر:۱۲۵۲۶۳
با حضور نماینده ایران در سزامی

همایش «تکنولوژی هسته‌ای و کاربرد آن در زندگی» در دانشگاه هرمزگان برگزار می‌شود

همایش «تکنولوژی هسته‌ای و کاربرد آن در زندگی» فردا با حضور نماینده ایران در شورای بین‌المللی سزامی در دانشگاه هرمزگان برگزار می‌شود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بندرعباس، در همایش «تکنولوژی هسته ای و کاربرد آن در زندگی» كه فردا با حضور نماینده ایران در شورای بین المللی سزامی در سالن فرهنگ دانشگاه هرمزگان برگزار می شود، سيد محمود رضا آقاميري، عضو هیئت علمی دانشكده مهندسی هسته ای دانشگاه شهید بهشتی تهران سخنرانی می کند.
 
بر اساس این گزارش، دانش و تکنولوژی هسته ای، پیشرفت و کاربردهای علوم و تکنولوژی هسته ای و کاربرد های فناوری هسته ای در ایران از مباحثی است که در این همایش بررسی می شود./انتهای پیام/
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار