آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۲۷۹۱

بازدید جنجالی قانونگذاران ژاپنی از معبد یاسوکونی

در رویدادی که انتظار می‌رود خشم چین و کره جنوبی را برانگیزد، ده‌ها قانونگذار ژاپنی امروز (سه‌شنبه) به بازدید از معبد مورد مناقشه یاسوکونی که پکن و کره جنوبی آن را نمادی از گذشته نظامی‌گری ژاپن می‌دانند رفتند.
بازدید جنجالی قانونگذاران ژاپنی از معبد یاسوکونی

 به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، نزدیک به ۷۰ نفر از نمایندگان مجلس ملی ژاپن به بازدید از معبد مناقشه برانگیز یاسوکونی همزمان با برگزاری فستیوال بهاری مربوط به این معبد رفتند.

این نمایندگان عضو گروهی پارلمانی که مختص بازدید از این معبد تشکیل شده هستند و اعضای این گروه هر سال به صورت دسته‌جمعی از معبد در فستیول‌های بهاره و پاییزه و همچنین در روز ۱۵ اوت بازدید می‌کنند.

یکی از قانونگذارانی که به این بازدید رفت «هیرویوکی توکاشی» وزیر ارتباطات و امور داخلی در کابینه «شیگرو ایشیبا» نخست‌وزیر ژاپن است. بر اساس گزارش‌ها «سانائه تاکاییچی» وزیر سابق امنیت اقتصادی ژاپن که در انتخابات سال قبل تعیین رهبری حزب لیبرال دموکرات، وارد دور نهایی شده بود نیز به صورت فردی به بازدید از این معبد رفت.

ایشیبا، نخست وزیر ژاپن، روز دوشنبه نیز هر چند شخصا به بازدید از این معبد نرفت، اما با تکرار سنت اغلب نخست‌وزیر‌های این کشور گلدانی را به عنوان پیش‌کش به معبد اهدا کرد که اعتراض سئول را برانگیخت.

آخرین باری که نخست‌وزیری در ژاپن به بازدید از معبد یاسوکونی رفت مربوط به دوره نخست‌وزیری «شینزو آبه» در سال ۲۰۱۳ بود.

این معبد از سوی پکن و سئول نمادی از گذشته نظامی‌گری ژاپن و محل نگهداری یادبود رهبران ژاپنی در زمان جنگ است که توسط دادگاه متفقین به عنوان جنایتکار جنگی محکوم شدند.

دولت کره جنوبی بازدید‌های اخیر مقام‌های ژاپنی و اعطای پیش‌کش به آن را محکوم کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه ژاپن در بیانیه‌ای تصریح کرد: «دولت سئول شدیدا اظهار ناخرسندی و تاسف می‌کند از اینکه رهبران مسئول در ژاپن بار دیگر به این معبد که در گرامی‌داشت جنگ‌های تجاوزگرانه سابق ژاپن و جنایتکاران جنگی سابق ساخته شده، اعطای پیشکش کرده یا از آن بازدید کردند.»

این وزارتخانه خاطر نشان کرد: «دولت سئول از مسئولان ژاپنی می‌خواهد با تاریخ رو‌به‌رو شده و دست به اندیشه فروتنانه و نشان دادن ندامت واقعی از طریق اعمال خود از بابت اتفاقات گذشته بپردازند. این پایه و اساسی مهم برای ایجاد روابط آینده محور بین کره و ژاپن بر مبنای اعتماد میان ۲ کشور است.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار