کد خبر:۱۲۵۳۲۴
250 روشنفكر و نويسنده سعودي خواستار شدند
حل ريشهاي مسئله زندانيان سياسي در عربستان
250 روشنفکر و نویسنده سعودی در بیانیهای از مقامات کشورشان خواستند تا مسئله زندانیان سیاسی در عربستان را به صورت ریشهای حل کنند.
به گزارش «خبرگزاري دانشجو» به نقل از العالم، 250 روشنفکر و نویسنده سعودی در بیانیه ای از مقامات کشورشان خواستند تا مسئله زندانیان سیاسی در عربستان را به صورت ریشه ای حل کنند.
امضا کنندگان این بیانیه با تاکید بر اینکه هزاران فرد بازداشت شده در تظاهرات اعتراض آمیز اخیر در این کشور هر چه سریعتر باید آزاد شوند، از دولت عربستان خواستند تا به اقدامات تحریک آمیز علیه مردم و تظاهرکنندگان از جمله ایجاد پست های ایست و بازرسی، بازداشت گروهی نویسندگان و وبلاگ نویسان خاتمه دهد.
در این بیانیه آمده است: بازداشت شدگان کسانی هستند که آرا و نظرات خود را مطابق روش های قانونی و مسالمت آمیز و طبق قوانین داخلی و بین المللی بیان کرده اند./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰