آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۳۸۰۷

حملات هوایی آمریکا به ۴ استان یمن

جنگنده‌های متجاوز آمریکایی در ادامه حملات خود علیه یمن، نقاطی را در چهار استان این کشور در ساعات بامدادی بمباران کردند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، جنگنده‌های آمریکایی با گذشت ۴۲ روز از آغاز تهاجم گسترده موشکی و هوایی به یمن، بامداد امروز (جمعه) بار دیگر در آسمان این کشور به پرواز در آمده چندین نقطه را بمباران کردند.

شبکه المسیره خبر داد که جزیره «کمران» در نزدیکی ساحل الحدیده واقع در غرب یمن چندین بار هدف حمله هوایی قرار گرفت.

در پایتخت یمن نیز جنگنده‌های متجاوز آمریکایی دو بار ناحیه اداری «بنی‌حُشیش» واقع در شهر صنعاء را بمباران کردند. جنگنده‌های آمریکایی همچنین ناحیه اداری «مدغال» واقع در شهر مأرب در مرکز یمن را چهار مرتبه بمباران کردند.

ناحیه اداری «سفیان» در شهر عمران واقع در شمال یمن نیز دو مرتبه بمباران شد.

در ۲۵ اسفند ۱۴۰۳، ایالات متحده آمریکا، حملات، هوایی و دریایی گسترده‌ای را علیه یمن در حمایت از رژیم اشغالگر اسرائیل آغاز کرد که مهم‌ترین تهاجم نظامی آمریکا در غرب آسیا، از زمان روی کار آمدن دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا محسوب می‌شود.

با وجود گذشت ۴۲ روز از این حملات، اما منابع تحلیلی و نظامی آمریکا صراحتاً اذعان کرده‌اند که بمباران‌ها آسیب چندانی به امکانات و توانایی ارتش یمن وارد نکرده است.

روزنامه نیویورک تایمز در ۲۰ فروردین در گزارشی نوشت که «مقامات پنتاگون به کنگره اعلام کرده‌اند که در انهدام موشک‌ها و پهپاد‌های حوثی‌ها موفقیت چندانی نداشته‌اند».

در مقابل، اما غیرنظامیان یمنی اهداف اصلی حملات آمریکا قرار گرفته‌اند؛ در این راستا سه سناتور دموکرات آمریکایی روز پنج‌شنبه در نامه‌ای خطاب به وزیر دفاع آمریکا خواستار شفاف‌سازی درباره شمار غیرنظامیانی شدند که در حملات اخیر ارتش آمریکا در یمن کشته شده‌اند.

یک مقام آمریکایی بدون افشای هویت خود به روزنامه واشنگتن پست گفت: ما از گزارش‌های مربوط به کشته شدن غیرنظامیان در حملات آمریکا به یمن آگاه هستیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار