آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۴۴۳۹

واکنش خاص ورزشکاران سوئیسی به جنایات رژیم صهیونیستی

در سایه گسترش روز افزون رویکرد تحریم رژیم صهیونیستی در محافل جهانی و به ویژه در میادین ورزشی این بار نوبت به ورزشکاران سوئیسی رسید که به پرچم رژیم صهیونیستی پشت کردند.
واکنش خاص ورزشکاران سوئیسی به جنایات رژیم صهیونیستی

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، روزنامه یسرائیل هیوم در خبری در این رابطه ضمن ابراز خشم خود از این اقدام اعلام کرد، در بازی‌های قهرمانی زیر 23 سال اروپا، تیم ملی سوئیس وقتی بر روی سکو قرار گرفت، حاضر نشد روی خود را به سوی پرچم اسرائیل در حین نواخته شدن سرود اسرائیل بچرخاند.

به اعتراف این رسانه عبری زبان، تاریخ اسرائیل مملو از حوادثی مشابه آن است، بعد از آنکه تیم اسرائیل موفق شد قهرمان بازی‌های شمشیربازی زیر 23 سال اروپا شود، تیم ملی سوئیس که با تیم اسرائیل به روی سکو رفته بود، حاضر نشد در مقابل سرود اسرائیل ادعای احترام کند، این در حالی است که اسرائیل برای اولین بار در تاریخ قهرمان این رقابت‌ها می‌شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار