آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۴۹۴۵

آیزنکوت: اسرائیل از ۹ هدف اعلامی در جنگ غزه به هیچ یک دست نیافت

رئیس پیشین ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی اذعان کرد که این رژیم از ۹ هدف اعلامی در جنگ علیه نوار غزه، به هیچ یک دست نیافته است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، «گادی آیزنکوت» رئیس پیشین ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی گفت: اسرائیل ۹ هدف را برای جنگ (غزه) تعیین کرده بود که به هیچ یک از آن‌ها دست نیافت و این غیر قابل قبول است.

وی گفت: برگزاری انتخابات در سریع‌ترین زمان ممکن برای احیای اعتماد به دولت، ضروری است و ممکن نیست کسانی که در جریان حمله هفتم اکتبر (۲۰۲۳) در فرماندهی ارشد ارتش اسرائیل حضور داشتند در مناصب خود باقی بمانند.

در همین ارتباط سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز به نقل از «ایهود باراک» نخست‌وزیر سابق این رژیم گزارش داد: هدف از جنگ کنونی در غزه، باقی ماندن نتانیاهو و ائتلاف وی در قدرت است.

وی افزود: اسرائیل در لبه پرتگاه قرار دارد اما نتانیاهو، علیه اسرائیل و ارزش‌های آن اعلام جنگ کرده و سوگند وفاداری خود را شکسته است.

باراک افزود: ما دائما فرزندانمان و جایگاه بین‌المللی خود را از دست می‌دهیم.

از سوی دیگر «ایال برکوویتز» تحلیلگر نظامی صهیونیست با اشاره به کشته شدن دو سرباز دیگر در غزه نوشت: دو سرباز دیگر در غزه کشته شدند و ما به خاطر بقای سیاسی و زندگی مجلل ساره و یائیر نتانیاهو (همسر و فرزند نتانیاهو) به «انتشار مجاز» بازگشتیم. (اشاره به سانسور خبری گسترده در اسرائیل)

وی افزود: ننگ بر شما، سربازان به خاطر شما کشته می‌شوند، شما مزخرف هستید، شما ننگ هستید، جنگ را متوقف کنید، شما در برابر دیکتاتور سر تعظیم فرود می‌آورید و سربازان، همچنان به خاطر شما کشته می‌شوند.

از آغاز جنگ نوار غزه در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) و عملیات بی‌سابقه «طوفان الأقصی» که به شکلی غافلگیرکننده از سوی نیروهای مقاومت فلسطین انجام شد، ارتش رژیم صهیونیستی با مجموعه‌ای از ضربات سنگین و پرهزینه مواجه بوده است؛ ضرباتی که هم در سطح میدانی و هم در سطح روانی و راهبردی، اثرات عمیقی بر پیکره ارتش این رژیم بر جای گذاشته است.

در نخستین روزهای جنگ، بیش از یک هزار و ۲۰۰ صهیونیست کشته و صدها نفر اسیر شدند؛ رخدادی که به‌گفته بسیاری از ناظران، بی‌سابقه‌ترین شکست اطلاعاتی و امنیتی رژیم اشغالگر از زمان تأسیس آن، محسوب می‌شود.

پس از آن، در عملیات‌های زمینی گسترده‌ای که ارتش رژیم اسرائیل برای آزاد کردن اسرا و سرکوب مقاومت آغاز کرد، مقاومت فلسطین با تاکتیک‌های جنگ نامنظم، بهره‌گیری از تونل‌های پیچیده، کمین‌های دقیق و انفجارهای برنامه‌ریزی‌شده، خسارات زیادی به یگان‌های نظامی اسرائیل وارد کرد.

در طول بیش از یک‌سال‌ و نیم جنگ، منابع صهیونیستی به کشته‌شدن صدها نظامی ارتش اذعان کرده‌اند، در حالی‌که آمارهای غیررسمی، حاکی از تلفات بالاتر و مجروحیت هزاران تن از نیروهای رزمی این رژیم است.

مقاومت فلسطین همچنین موفق شد ده‌ها تانک مرکاوا، نفربر زرهی، پهپاد و سامانه‌های پیشرفته شناسایی ارتش رژیم صهیونیستی را منهدم کند یا به غنیمت بگیرد.

اکنون پس از گذشت بیش از هجده ماه، بسیاری از ناظران بر این نظرند که مقاومت فلسطین با وجود ویرانی گسترده و تلفات انسانی، توانسته معادلات نبرد را تغییر دهد و ارتش رژیم صهیونیستی را در یک جنگ فرسایشی و پرهزینه گرفتار کند که هیچ چشم‌انداز روشنی برای پیروزی اشغالگران در آن وجود ندارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار