آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۵۵۶۷

کپی‌برداری آمریکا از پهپاد ایرانی شاهد

آمریکا یک سیستم پهپادی جدید معرفی کرده است که به عنوان یک نمونه مقرون به صرفه و کاربردی مشابه از روی پهپاد ایرانی شاهد-۱۳۶ ایرانی ساخته شده است.
کپی‌برداری آمریکا از پهپاد ایرانی شاهد

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، ایالات متحده یک سیستم پهپادی جدید به نام «لوکاس» (LUCAS - سیستم تهاجمی رزمی بدون سرنشین کم‌هزینه) معرفی کرده است که به عنوان یک نمونه مقرون به صرفه و کاربردی از روی پهپاد ایرانی شاهد-۱۳۶ ایرانی ساخته شده است.

طبق گزارش تارنمای «Defence Blog»، یک تارنمای آمریکایی متخصص در حوزه نظامی، این پهپاد عصر پنجشنبه در حیاط پنتاگون در جریان نمایش سیستم‌های خودران برای عملیات چند دامنه‌ای، با حضور «پیت هگست»، وزیر دفاع ایالات متحده، رونمایی شد. این پهپاد توسط شرکت «اسپکتر ورکس» (SpektreWorks) مستقر در آریزونا توسعه داده شده است.

تارنمای آمریکایی نوشت: «لوکاس به عنوان یک پهپاد قابل اعتماد و مقرون به صرفه طبقه‌بندی می‌شود که برای استفاده در شرایط چالش برانگیز با حداقل نیازهای لجستیکی مناسب است. این پهپاد دارای معماری باز است که امکان ادغام انواع مختلف محموله‌ها را فراهم می‌کند. این سیستم می‌تواند به عنوان یک پهپاد هدف یا به عنوان یک پهپاد رزمی با منبع تغذیه اختیاری عمل کند. روش‌های پرتاب شامل استقرار مبتنی بر کامیون یا استفاده از تقویت‌کننده موشک است که امکان استقرار سریع را بدون نیاز به آموزش تخصصی پرسنل فراهم می‌کند.

دیفنس بلاگ افزود :«لوکاس می‌تواند به طور مستقل با سایر پهپادها هماهنگ شود و با استفاده از قابلیت‌های شبکه محور، حملات را انجام دهد و هزینه‌های کمتری را در مقایسه با پلتفرم‌های سنتی ارائه دهد. شبکه محموله آن از تعویض تجهیزات از راه دور در طول پرواز و تغذیه از منابع ۲۸ و ۱۲ ولت پشتیبانی می‌کند. همچنین انتظار می‌رود لوکاس به عنوان یک رله ارتباطی نیز عمل کند. اسپکتر ورکس اظهار داشت که این سیستم قبلاً مراحل آزمایشی را پشت سر گذاشته و آماده تولید است.»

تارنمای آمریکایی در آخر نوشت: «تحلیلگران معتقدند که لوکاس می‌تواند ظرفیت ایالات متحده را برای عملیات پراکنده، به ویژه در منطقه هند و اقیانوس آرام، تقویت کند.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار