آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۵۲۷۸
جدلی مطرح کرد

علاقه زیاد اعضای انجمن زنان ناشر برای حضور در نمایشگاه کتاب تهران

رئیس هیئت‌مدیره انجمن فرهنگی هنری زنان ناشر، درباره فعالیت‌های این انجمن گفت: زنان بسیار فعالی در عرصه‌های مختلف نشر داریم که حضورشان در نمایشگاه نشان‌دهنده علاقه آنها به این حوزه است.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، مریم جدلی، رئیس هیئت‌مدیره انجمن فرهنگی هنری زنان ناشر، در گفت‌و‌گو با ستاد خبری سی‌وششمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، اظهار کرد: حضور بانوان در چنین رویدادی هم نشان‌دهنده علاقه آنها به این حوزه است و هم تأثیرات قابل‌توجهی دارد. مهم‌ترین وجه آن نیز ابتدا ارتباط زنان ناشر با یکدیگر است که از طریق دو برنامه مجزا صورت می‌پذیرد و جدای از آن در نشستی دیگر هم زمینه دیدار میان علاقه‌مندان به این حوزه با همدیگر را فراهم می‌کنیم

وی افزود: همچنین تصمیم بر این شده تا در مورد اعضایی که کتاب‌هایشان به تعداد مورد نظر برای حضور در نمایشگاه نمی‌رسد، آثارشان در غرفه‌های دیگر جانمایی شدند.

جدلی با تأکید بر اینکه حضور زنان ناشر در رویداد‌هایی مثل نمایشگاه کتاب تهران را می‌توان از چند زاویه مثبت ارزیابی کرد، عنوان کرد: نخستین مورد در این زمینه تنوع دیدگاه‌ها در کتاب‌های منتشر شده بانوان ناشر است که به طور معمول تجربیات متفاوتی نسبت به آقایان دارند و این تنوع سبب غنای فرهنگی جامعه می‌شود، همچنین به نمایش گذاشتن توانایی زنان در صنعت نشر و حضور فعال در این رویداد مشوقی برای نسل جوان است.

وی در پایان گفت: ارتباط بهتر با مخاطب نیز در زمره رویکرد‌های مثبت حضور بانوان ناشر در چنین رویدادی است این موضوع به‌ویژه در حوزه ادبیات کودک و در زمینه بانوان نیاز جامعه شناخته می‌شود و باید متناسب با آن نیاز شکل بگیرد.

سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۱۷ تا ۲۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ با شعار «بخوانیم برای ایران» در محل مصلای امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار