آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۶۴۴۵
در نشست آخرین وضعیت کنونی هند - پاکستان؛

سفیر پاکستان در ایران: حادثه کشمیر ۳۰۰ کیلومتر دورتر از مرز‌های پاکستان رخ داد/ هند می‌خواهد تقصیر را گردن پاکستان بیاندازد+فیلم

سفیر پاکستان در ایران، در نشست آخرین وضعیت هند - پاکستان گفت: حادثه کشمیر ۳۰۰ کیلومتر دورتر از مرز‌های پاکستان رخ داد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، محمد مدثر تیپو در نشست آخرین وضعیت کنونی هند- پاکستان گفت: حادثه پلهگام در تاریخ ۲۲ آوریل و در فاصله‌ای حدود ۳۰۰ کیلومتر از مرز پاکستان، در منطقه‌ای کاملاً تحت کنترل هند رخ داده است.

وی افزود: تنها چند ساعت پس از این حادثه، هند به شکلی غیرعادی و بدون ارائه شواهد، پاکستان را مسئول معرفی کرد. این در حالی است که منطقه مورد نظر دارای کنترل شدید امنیتی و حضور گسترده ارتش هند است.

وی گفت: سؤال اصلی این است که در چنین منطقه‌ای با امنیت بالا، چطور می‌توان بدون عبور از موانع امنیتی، چنین حادثه‌ای را رقم زد؟ ما از این اقدام هند متعجب نشدیم، چرا که این یک الگوی تکراری از سوی دهلی‌نو است: به‌جای پرداختن به بحران‌های داخلی سیاسی، اقتصادی، زیست‌محیطی و اجتماعی، سعی دارد با فرافکنی، پاکستان را مقصر جلوه دهد.

 

 

کد ویدیو

 

ما خواهان تشدید تنش‌ها نیستیم/ از دکتر پزشکیان برای پیشنهاد میانجیگری میان پاکستان و هند سپاسگزاریم

محمد مدثر تیپو افزود: فضایی که هند پس از حادثه اخیر ایجاد کرده، فضایی تحریک‌آمیز و جنگ‌طلبانه علیه پاکستان است. پاکستان رویکردی مسئولانه در پیش گرفته و نخست‌وزیر کشور نیز بار‌ها اعلام کرده که آماده انجام تحقیقاتی بی‌طرفانه و مستقل درباره حادثه پلهگام هستیم.

وی تصریح کرد: بدیهی است اگر اقدامی صورت گیرد که تمامیت ارضی و حاکمیت ملی ما را تهدید کند، پاکستان توانایی، امکانات و اراده ملی لازم برای پاسخ‌گویی را دارد. از رئیس‌جمهور محترم ایران نیز بابت تماسشان با نخست‌وزیر پاکستان و پیشنهاد میانجی‌گری تشکر می‌کنیم.

 

کد ویدیو

 

دیپلماسی تنها راه حل است، اما در صورت هرگونه اقدام تجاوزکارانه از سوی هند، آماده پاسخ متقابل هستیم

محمد مدثر تیپو اظهار کرد: با وجود فشار‌های فراوان، پاکستان همچنان بر این باور است که دیپلماسی و مذاکره، بهترین و مؤثرترین مسیر برای حل‌وفصل اختلافات هستند. اگر اقدامی تجاوزکارانه صورت گیرد، پاکستان قاطعانه از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی خود دفاع خواهد کرد.

وی خاطرنشان کرد: این حق طبق ماده ۵۱ منشور سازمان ملل متحد برای دفاع مشروع به رسمیت شناخته شده است. از جامعه جهانی انتظار می‌رود که از هند بخواهد در صورت داشتن شواهد، آنها را در محافل عمومی یا نهاد‌های بین‌المللی ارائه دهد، نه آنکه به اتهام‌زنی‌های بی‌پایه بسنده کند.

 

 

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار