آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۶۴۹۴

اعلام آمادگی ایتالیا برای میزبانی دور بعدی مذاکرات غیرمستقیم بین ایران و آمریکا

معاون نخست وزیر و وزیر خارجه ایتالیا اعلام کرد این کشور آماده میزبانی دور بعدی مذاکرات غیرمستقیم بین تهران و واشنگتن‌است.
اعلام آمادگی ایتالیا برای میزبانی دور بعدی مذاکرات غیرمستقیم بین ایران و آمریکا

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو از خبرگزاری کانادایی لاپرس، «آنتونیو تایانی» در حاشیه کنگره «حزب مردم اروپا» در والنسیا در رابطه با دور جدید گفت‌وگوهای غیرمستقیم میان آمریکا و ایران گفت: ما آماده ایفای نقش خود به عنوان تسهیل کننده مذاکرات هستیم.

وی افزود: همکاری رم با مسقط بسیار خوب است و «جورجیا ملونی» نخست وزیر ایتالیا درباره میزبانی از مذاکرات، با سلطان عمان صحبت کرده است. من هم چندین بار با همتای خود در این‌ باره گفت وگو کردم و اگر از ما بخواهند که نشست را در رم برگزار کنیم، ما آمادگی کامل برای این کار را داریم.

وزیر خارجه ایتالیا با بیان اینکه رم باید هر چه بیشتر به پایتخت صلح و گفت‌وگو تبدیل شود، افزود: ما آماده ‌ایم از هرگونه گفت‌وگوی صلح ‌آمیز میزبانی کنیم.

تایانی تصریح کرد: تمام طرف‌ های گفت‌وگو، از جمله آمریکایی‌ها، عمانی‌ها و ایرانی‌ها، از توانایی‌های سازمان‌دهی ایتالیا در برگزاری نشست اخیر میان آمریکا و ایران که چند هفته پیش در رم برگزار شد، به ‌خوبی و با دید مثبت یاد کردند.

تایانی از گفت‌وگوی خود با همه طرف های مذاکره در دور قبلی مذاکرات خبر داد و افزود: من با همه طرف ‌ها از جمله «رافائل گروسی» مدیر کل آژانس بین ‌المللی انرژی اتمی که قرار است نقشی مهم در نظارت بر اقدامات ایران ایفا کند، گفت‌وگو کردم.

روزنامه فرانسوی زبان لاپرس نوشت که رم میزبان دور بعدی مذاکرات غیرمستقیم بین تهران و واشنگتن خواهد بود.

سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران تاکنون سه دور (دو بار در مسقط عمان و یک بار در رم ایتالیا) با استیو ویتکایف فرستاده ویژه رئیس جمهور آمریکا به طور غیرمستقیم مذاکره است. مذاکرات روز شنبه (سیزدهم اردیبهشت‌ماه) چهارمین دور از گفت‌وگوهای دو کشور است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار