آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۶۴۹۹

جاسوس موساد محسن لنگرنشین چه همکاری های مهمی با رژیم صهیونیستی داشت؟

وقتی جاسوسان به دار مجازات آویخته می شوند هیاهوها هم برای تخریب آغاز و بر طبل بی عدالتی کوبیده می شود: این بار جاسوس موساد محسن لنگرنشین .
جاسوس موساد محسن لنگرنشین چه همکاری های مهمی با رژیم صهیونیستی داشت؟

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محسن لنگرنشین از مهرماه ۱۳۹۹ به استخدام سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی درآمد و پس از طی دوره‌های مختلف آموزشی اولین مأموریت وی برای موساد در دی ماه ۹۹ انجام شد.

وی در طول دو سال جاسوس و همکاری تنگاتنگ و عملیاتی با افسران ارشد رژیم صهیونیستی و عوامل عملیاتی آنها در داخل کشور، اقدامات مهمی از جمله پشتیبانی از عملیات تروریستی و حضور در صحنه ترور شهید صیادخدایی در تهران را برعهده داشته است.

پشتیبانی لجستیکی، فنی و عملیاتی حمله به یک مرکز صنعتی وابسته به وزارت دفاع در اصفهان، خرید ابزار و وسایل ارتباطی برای ایجاد بستر امن به نفع عناصر موساد در ایران، خرید خودرو و تجهیز ماشین‌ها به وسایل عملیاتی، انتقال پول از افسران موساد به عناصر عملیاتی در داخل، اجاره خانه‌های امن در چند استان کشوراز جمله اقدامات مجرمانه محکوم‌علیه بوده است.

جاسوسی این فرد برای موساد و پشتیبانی همه‌جانبه از تیم‌های تروریستی وابسته به آن طبق مستندات متعدد اطلاعاتی و فنی، من‌جمله از سیستم ارتباط امن متهم با سرویس موساد (ویندوز قرمز) محرز شد و لنگرنشین در نهایت با قرار گرفتن در مقابل مستندات بسیار پرونده در مورد اقدامات خود، هم در مرحله دادسرا و هم در مرحله دادگاه، اقاریر صریح داشته است.

جاسوس معدوم در دو نوبت و در دو کشور گرجستان و نپال با افسران ارشد سرویس جاسوسی موساد ملاقات داشته و مأموریت‌های خود را دریافت کرده است.

وی در طول فعالیت خود به نفع سرویس تروریستی و جاسوسی موساد، خودرو‌هایی برای تیم‌های عملیاتی مختلف تهیه و تجهیز کرده بود که مطابق دستورالعمل تهیه شده به مرتبطین موساد تحویل می‌داده است.

محسن لنگرنشین در چند عملیات جهت ارتباط عناصر جاسوسی و عملیاتی داخلی با افسران ارشد موساد، برای آنها سیم‌کارت‌های بی‌نام و نشان، گوشی‌های تلفن همراه و مودم‌های اینترنت همراه تهیه و به دست آنها رسانده است.

لنگرنشین همچنین در چندین نوبت پول را از عوامل موساد در نقاط معینی تحویل گرفته و به مرتبطین آنها در داخل کشور تحویل داده است. ازجمله مهم‌ترین عملیات‌های پشتیبانی و جاسوسی لنگرنشین خرید یک دستگاه موتورسیکلت به دستور افسر موساد برای تحت نظر گرفتن شهید صیادخدایی بوده و با حضور در صحنه ترور، خبر حضور حضور شهید صیادخدایی را به ضارب داده و بلافاصله پس از اتمام عملیات صحنه را ترک کرده است.

لنگرنشین که از جاسوسان ارشد رژیم در داخل محسوب می‌شده است در کارنامه ننگین خود به نفع رژیم اشغالگر، ماموریت‌هایی همچون تصویربرداری از نقاط خاص و هدفگذاری شده توسط افسران ارشد سرویس را نیز داشته است.

لنگرنشین به واسطه سطح بالای آموزش‌های عملیاتی و گذراندن دوره‌های مختلف جاسوسی، فردی کاملاً حرفه‌ای در انجام مأموریت‌های محوله بود، اما سرانجام و با اشراف اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) در وزارت اطلاعات شناسایی و با شناسایی کامل عقبه پشتیبان و همکارانش به دام افتاد.

لنگرنشین در تمام مراحل بازجویی، دادسرا و دادگاه با قرار گرفتن در مقابل مستندات بی‌عیب و نقص پرونده به جرایم ارتکابی و جزئیات اقدامات انجام شده اقرار صریح داشت و سرانجام پس از طی تشریفات قانونی در مراحل مختلف رسیدگی به پرونده به اعدام محکوم و حکمش صبح امروز اجرا شد.

این در حالی است که رسانه های بیگانه سعی دارند جریان پرونده جاسوس موساد محسن لنگرنشین را «پر از ایراد و ابهامات» توصیف کنند.

دفاتر کذایی حقوق بشری هم تنها از بازجویی و شکنجه‌های جسمی و روانی شدید و اعتراف گرفتن اجباری دم می زنند؛ یکی از این دفاتر کذایی در ادعایی مضحک گفته است که فایلی صوتی ۲۲ دقیقه‌ای از محسن لنگرنشین در اختیار دارد که در آن، او به تفصیل از شکنجه‌های «جسمی و روانی» که به منظور گرفتن اعترافات از او علیه خود به کار گرفته شده، روایت می‌کند. 

جاسوس موساد محسن لنگرنشین پیش از این از طریق فایل‌های صوتی سراسر مغرضانه منتشر کرده بود تا از فشار‌ها و تهدید‌ها و شکنجه برای پرونده‌سازی نهاد‌های امنیتی علیه خود صحبت کند.

گفته می شود پدر ومادر محسن لنگرنشین شب گذشته ضمن انتشار ویدیویی در اینستاگرام، از حضور خود در مقابل زندان قزل‌حصار کرج خبر داده بودند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار