آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۶۹۰۲

بازداشت مقامات نظامی اوکراین به اتهام مداخله در یک طرح فساد

سرویس امنیت اوکراین چندین مقام نظامی را به اتهام دخالت در یک طرح فساد که منجر به ارسال ده‌ها هزار گلوله خمپاره معیوب به خط مقدم شد، دستگیر کرده است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، این اقدام از سوی سرویس امنیت اوکراین در حالی صورت گرفته که این کشور از دیرباز به دلیل فساد گسترده بدنام بوده است؛ مشکلی که زمانی شدت یافت که سفارش‌های تدارکات نظامی بزرگ برای مقابله اوکراین با حملات روسیه آغاز شد.

به نقل از شبکه خبری راشاتودی، شکایات سربازان خط مقدم در مورد گلوله‌های خمپاره ۱۲۰ میلیمتری معیوب اواخر سال گذشته به کی‌یف رسید.

سربازان خط مقدم ادعا کردند که از هر ده گلوله فقط یک گلوله به دلیل مشکلاتی از جمله پودر مرطوب و فیوز‌های معیوب منفجر شده است.

رسانه‌های محلی بعدا گزارش دادند که بیش از ۱۰۰ هزار گلوله به مراکز نگهداری آنها بازگردانده شده و مقامات تحقیقاتی را آغاز کرده‌اند.

سرویس امنیت اوکراین در بیانیه اعلام کرد یک کارخانه دفاعی در منطقه «دنپروپتروفسک» ۱۲۰ هزار گلوله خمپاره نامناسب برای استفاده رزمی را در اختیار ارتش قرار داده است.

این آژانس بدون نام بردن از این مرکز همچنین اعلام کرد چهار مظنون از جمله مدیر کل کارخانه، معاون وی و همچنین دو مقام نظامی را که مسؤول دریافت گلوله‌ها و نظارت بر تولید بودند، بازداشت کرده است.

این آژانس امنیتی همچنین اعلام کرد این کارخانه قراردادی با آژانس تدارکات دفاعی اوکراین برای تولید ۱۲۰ هزار گلوله خمپاره امضا کرد. با این حال، در برخی موارد، کارخانه برای تولید گلوله‌ها از «مواد کم کیفیت و انجام کار‌های نادرست» استفاده می‌کرد.

سرویس امنیت اوکراین همچنین ادامه داد: «سازمان دهندگان این طرح سعی کردند هزینه تولید را کاهش دهند تا سود بیشتری کسب کنند. علاوه بر این، مقامات نظامی ناظر بر این روند در این طرح مشارکت داشته و عمدا چشم خود را بر روی مهمات معیوب بسته‌اند.»

بازداشتی‌ها اکنون متهم به ممانعت از فعالیت نظامی هستند ۱۵ سال حبس برایشان دارد.

سال گذشته، چندین گزارش رسانه‌ای منتشر شد که نشان داد بحران گلوله خمپاره تنها یکی از مشکلات صنعت دفاعی اوکراین است که به دلیل مسائل لجستیکی و پرسنلی، برای شروع تولید انبوه داخلی دچار مشکل شده بود.

فساد همچنین یک موضوع قدیمی در بخش دفاعی اوکراین بوده است، به ویژه پس از تشدید درگیری با روسیه در سال ۲۰۲۲. حامیان غربی کی‌یف به این مشکل اذعان کرده‌اند و از اختلاس به عنوان یک مانع بزرگ برای ادغام این کشور در اتحادیه اروپا یاد می‌کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار