آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۷۰۱۵

حزب الله: حمله به کشتی کمک‌های غزه بیانگر عطش سیری‌ناپذیر اسرائیل به خونریزی است

حزب الله لبنان حمله ناجوانمردانه رژیم صهیونیستی به یک کشتی حامل کمک‌های بشردوستانه برای بیش از دو میلیون فلسطینی تحت محاصره در نوار غزه در آب‌های بین المللی را بیانگر عطش سیری‌ناپذیر این رژیم به خونریزی دانست.
حزب الله: حمله به کشتی کمک‌های غزه بیانگر عطش سیری‌ناپذیر اسرائیل به خونریزی است

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو از شبکه المنار، حزب الله لبنان با انتشار بیانیه‌ای در این باره تأکید کرد: حمله به یک کشتی غیر نظامی که حامل کمک‌های بشردوستانه است، نقض آشکار قوانین و عرف‌های بین‌المللی و ارزش‌های انسانی است و بار دیگر اثبات می‌کند که این رژیم اشغالگر و عصیانگر، به هیچ کدام از قطعنامه‌های بین‌المللی احترام نمی‌گذارد و رفتاری جز، تروریسم و گردنکشی نمی‌شناسد و از استفاده از هیچ کدام از ابزار‌های ممنوعه بین‌المللی برای تحقق خواسته‌هایش و سیر کردن عطش سیری‌ناپذیرش به خونریزی و ویرانی ابایی ندارد.

حزب الله لبنان تصریح کرد: امکان نداشت بدون حمایت آشکار آمریکا از رژیم اشغالگر موقت و همدستی ننگین نظام بین‌الملل و سکوت شرم‌آور دولت‌های عربی درباره جنایات و نسل‌کشی فلسطینی‌ها در نوار غزه، این جنایت مانند سایر جنایات رژیم صهیونیستی تحقق پیدا کند.

حزب الله در پایان بیانیه خود خواستار محکومیت گسترده این جنایت رژیم اشغالگر در سطح جهانی و در میان کشور‌های عربی شد و بر ضرورت حفاظت از این کشتی، خدمه و فعالان مستقر در آن و همچنین هوشیاری نسبت به جنایات رژیم صهیونیستی تاکید و اعلام کرد که رژیم صهیونیستی چند سال پیش، با گستاخی آشکار کشتی حامل کمک‌های بشردوستانه برای نوار غزه به نام «ماوی مرمره» را هدف قرار داد و باعث به شهادت رسیدن شماری از سرنشنیان آن شد.

گفتنی است، رژیم صهیونیستی صبح امروز جمعه یک کشتی امدادی را که برای شکستن محاصره غزه راهی این منطقه شده بود، هدف حمله پهپادی قرار داد.

بر اساس گزارش‌ها، کشتی «الضمیر» در زمان حمله در آب‌های نزدیک به مالت قرار داشت و هنوز اطلاعات دقیقی درباره خسارات یا تلفات احتمالی منتشر نشده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار