تولید برق خورشیدی همدان به ۲۳۰ مگاوات رسید

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، حمید ملانوری با اشاره به ویژگیهای خاص استان همدان گفت: همدان، پایتخت تاریخ و تمدن ایران، با وسعتی حدود ۱۹ هزار کیلومتر مربع و جمعیت بیش از دو میلیون نفر، جایگاه ویژهای در کشور دارد و در مناسبتهایی مانند پیادهروی اربعین نقش مهمی ایفا میکند.
وی افزود: همدان با بیش از ۱۹۰۰ جاذبه تاریخی و طبیعی، از مراکز مهم گردشگری کشور است و محل تولد شخصیتهایی مانند آیتالله نوری همدانی و سید جمالالدین اسدآبادی بهشمار میرود.
استاندار همدان با اشاره به پیشگامی استان در عرصههای مختلف گفت: همدان با تقدیم بیش از ۸ هزار شهید در دوران دفاع مقدس، همواره پیشتاز بوده و رهبر معظم انقلاب آن را «مرکز ارزشهای تمدنی» خواندهاند.
وی در مورد توسعه اقتصادی استان بیان کرد: توسعه کشاورزی، بهرهبرداری از معادن و تقویت گردشگری از اولویتهای اصلی ماست. همدان از قطبهای کشاورزی کشور است و ظرفیت معدنی بالایی دارد.
ملانوری گفت: نقشه جامع تحول برای شناسایی نقاط قوت و ضعف استان طراحی شده و ستاد توسعه برای تسهیل امور سرمایهگذاری تشکیل شده است.
وی درباره چالشهای آبی استان گفت: پروژههای آبرسانی در بیش از ۱۶۰ روستا در حال اجراست و تا پایان سال آینده، ۳۳۰ روستا زیر پوشش جهاد آبرسانی قرار میگیرند. مشکل آب شهر همدان از سد تالوار نیز در حال حل شدن است.
این مسئول درباره انرژیهای تجدیدپذیر افزود: همدان ظرفیت بالایی در انرژی خورشیدی دارد؛ تولید برق خورشیدی از ۵۵ به ۲۳۰ مگاوات افزایش مییابد و پروژههای جدید در حال اجراست.
وی درباره صنایع دستی گفت: همدان با شهرت جهانی در سفال و منبتکاری، از قطبهای صنایع دستی کشور است و با حمایت از صادرات، به دنبال ارتقای جایگاه آن هستیم.
در پایان گفت: همدان با موقعیت ویژه در حوزههای اقتصادی، فرهنگی و گردشگری در مسیر توسعه پایدار قرار دارد و آینده روشنی در پیش دارد.