آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۹۱۰۹

عراقچی: نام خلیج فارس ریشه عمیق در تاریخ بشر دارد

وزیرخارجه با اشاره به ادعای برخی رسانه‌ها مبنی بر تصمیم رییس جمهور آمریکا برای تغییر نام خلیج فارس گفت: هرگونه اقدام کوته‌بینانه در این زمینه هیچ اعتبار یا اثر قانونی یا جغرافیایی نخواهد داشت، جز خشم ایرانیان از هر قشر و عقیده سیاسی.
عراقچی: نام خلیج فارس ریشه عمیق در تاریخ بشر دارد

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در واکنش به ادعای برخی رسانه‌ها مبنی بر اینکه رییس جمهور آمریکا قصد دارد نام خلیج فارس را در این کشور تغییر دهد، با انتشار عکسی از خلیج فارس در کتابخانه کنگره آمریکا با نام فارسی این خلیج، در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: نام خلیج فارس، مانند بسیاری از نام‌های جغرافیایی، ریشه عمیق در تاریخ بشر دارد. ایران هرگز به استفاده از نام‌هایی مانند دریای عمان، اقیانوس هند، دریای عرب یا دریای سرخ اعتراضی نداشته است. استفاده از این نام‌ها به معنای مالکیت هیچ ملت خاصی نیست، بلکه نشان‌دهنده احترام مشترک به میراث جمعی بشریت است.

وزیر خارجه افزود: در مقابل، اغراض سیاسی برای تغییر نام تاریخی خلیج فارس، نشان‌دهنده نیت خصمانه علیه ایران و مردم آن است و به شدت محکوم می‌شود. چنین اقدامات مغرضانه‌ای، توهین به همه ایرانیان، صرف نظر از پیشینه یا محل اقامت آنها، است.

عراقچی با اشاره به اینکه امیدوارم که شایعات مضحکی که در مورد نام خلیج فارس وجود دارد، چیزی بیش از یک کمپین دروغ‌پراکنی توسط افراد «همیشه جنگ‌طلب» برای خشمگین کردن ایرانیان در سراسر جهان و تحریک آنها نباشد، گفت: مطمئنم که رئیس جمهور آمریکا می‌داند که نام خلیج فارس قرن‌ها قدمت دارد و توسط همه نقشه‌نگاران و نهاد‌های بین‌المللی به رسمیت شناخته شده است و حتی تا همین اواخر دهه ۱۹۶۰ توسط همه رهبران منطقه در مکاتبات رسمی خود استفاده می‌شد.

وزیر خارجه تصریح کرد: هرگونه اقدام کوته‌بینانه در این زمینه هیچ اعتبار یا اثر قانونی یا جغرافیایی نخواهد داشت، جز آنکه خشم همه ایرانیان از هر قشر و عقیده سیاسی در ایران، ایالات متحده و سراسر جهان را به دنبال خواهد آورد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار