
پایداری برق در دیشموک و قلعه رئیسی با احداث زیرساختهای جدید تقویت میشود

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، خسرو پرویزی، مدیر امور برق ناحیه کهگیلویه در دیدار با ائمه جمعه قلعه رئیسی_دیشموک ضمن شنیدن مشکلات این مناطق در حوزه برق، با بیان اینکه استاندارد طول خط یک فیدر ۲۵ کیلومتر است، افزود: طول فیدر قلعه رییسی_دیشموک حدود ۵۰۰ کیلومتر است که چالشهایی را برای تامین برق پایدار در این مناطق ایجاد کرده است.
وی اظهارکرد: احداث پروژه حیاتی خط انتقال و پست فوق توزیع قلعه رئیسی_دیشموک با هدف توسعه زیرساخت های صنعت برق استان و تامین برق پایدار و مطلوب مردم منطقه برق در چارچوب پروژه های گذر از اوج بار ۱۴۰۴ تعریف شده است.
مدیر امور برق ناحیه کهگیلویه با اشاره به خرید ترانسفورماتور مورد نیاز احداث پست فوق توزیع این منطقه خاطرنشان کرد: در بخش احداث شبکه فوق توزیع به طول ۳۷ کیلومتر در دو بخش با واگذاری به پیمانکار آغاز شده است.
پرویزی تصریح کرد: در بخش اقدامات میان مدت در جهت بهبود ولتاژ و افزایش پایداری برق منطقه ۳۴ کیلومتر خط دو مداره با اعتباری بالغ بر ۹۰ میلیارد تومان احداث و در مدار قرار گرفته است.
وی ادامه داد: عبور شبکه از مناطق کوهستانی، پراکندگی منطقه، طول خطوط و انشعابات فرعی متعدد در کاهش پایداری شبکه، افت کیفیت ولتاژ و بروز حوادث فنی تاثیر بسزایی را به دنبال داشته که همین عوامل این فیدر را به یکی از خطوط پر عارضه شبکه برق استان تبدیل کرده است.
مدیر امور برق ناحیه کهگیلویه عنوان کرد: با احداث خط دو مداره جدید بخشی از بار شبکه این منطقه از جمله پمپاژهای کشاورزی روستاهای راک و جاده قدیم قلعه رئیسی از روی فیدر این مناطق برداشته و کاهش داده شد.
پرویزی تاکید کرد: علاوه بر این، طی اقدامات جهادی به جهت بهبود ولتاژ شبکه توزیع برق این مناطق نسبت به نصب یک دستگاه اتو ترانس و خازن گذاری و بهبود کیفیت ولتاژ تا دورترین مناطق دیشموک اقدام شد.