آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۹۷۵۱
رسانه‌های صهیونیستی:

سفر وزیر دفاع آمریکا به سرزمین‌های اشغالی لغو شد

رسانه‌های صهیونیستی از لغو سفر وزیر دفاع آمریکا به سرزمین‌های اشغالی که قرار بود هفته آینده انجام شود، خبر دادند.
سفر وزیر دفاع آمریکا به سرزمین‌های اشغالی لغو شد

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، شبکه المیادین روز جمعه به نقل از رسانه‌های صهیونیستی گفت که سفر «پیت هگست» وزیر دفاع آمریکا به تل آویو لغو شد.

به نوشته این رسانه ها، این سفر برای هفته آینده و پیش از ورود «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا به منطقه برنامه ریزی شده بود.

روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» امروز جمعه به نقل از یک منبع آگاه خود بدون ذکر نام نوشت که دولت ترامپ به رژیم صهیونیستی پیام‌هایی ارسال کرده است مبنی بر اینکه اگر به همراه آمریکا در مسیر دستیابی به توافقی با حماس نباشد، این رژیم را تنها رها خواهد کرد.

این منبع افزود که دولت آمریکا فشار‌های زیادی به رژیم صهیونیستی وارد می‌کند و خواستار رسیدن به توافق با حماس قبل از سفر ترامپ به منطقه است.

روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارنوت» هم به نقل از یک منبع بدون ذکر نام نوشت که اظهارات بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی مبنی بر اینکه این رژیم اختلافاتی با واشنگتن ندارد، واقعی نیست.

این روزنامه افزود که وزیر دفاع آمریکا برای لغو سفرش به تل آویو، شرکتش در هیات اعزامی همراه ترامپ به خاورمیانه را بهانه کرده است.

به نوشته روزنامه صهیونیستی «اسرائیل هیوم»، در سایه اختلافات آشکار بین رئیس جمهور آمریکا و نخست وزیر رژیم صهیونیستی در خصوص تحولات مهم منطقه، منابع آگاه و نزدیک به رئیس جمهور آمریکا در کاخ سفید فاش کردند که ترامپ» در برابر اقدامات نتانیاهو صبرش را از دست داده است و تصمیم دارد به تنهایی برنامه‌های خود را در منطقه پیش ببرد.

دو منبع ارشد آمریکایی نزدیک به دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در گفت‌وگوی اخیر پشت در‌های بسته خود که روزنامه «اسرائیل هیوم» به آن دست یافته است، اظهار کرده‌اند که ترامپ در خصوص مسائل و تحولات منطقه تصمیم دارد دیگر منتظر رژیم صهیونیستی نماند. وی بدون اطلاع نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، گام‌های خود را در خاورمیانه پیش خواهد برد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار