آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۹۸۸۵

شهادت ۲ فلسطینی از جمله یک فرمانده مقاومت در حمله رژیم اسرائیل به نابلس

رسانه‌های فلسطین از شهادت ۲ فلسطینی از جمله یک فرمانده مقاومت در حمله ارتش رژیم صهیونیستی به شرق نابلس در شمال کرانه باختری خبر دادند.
شهادت ۲ فلسطینی از جمله یک فرمانده مقاومت در حمله رژیم اسرائیل به نابلس

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو از رسانه های فلسطینی، در درگیری مسلحانه رزمندگان مقاومت فلسطین با نظامیان رژیم صهیونیستی در منطقه «عین کاکوب» در شرق نابلس در شمال کرانه باختری «نور عبدالکریم البیطاوی» از فرماندهان گردان جنین به شهادت رسید.

بر اساس این گزارش، همچنین جوان فلسطینی «حکمت عبدالنبی» که همراه با البیطاوی در داخل ساختمان تحت محاصره قرار داشت، به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست به شهادت رسید.

نظامیان رژیم صهیونیستی روز جمعه بصورت گسترده به شهر‌ها و شهرستان‌های مختلف در سراسر کرانه باختری اشغالی یورش بردند و تعدادی از فلسطینی‌ها را دستگیر و با حمله به خانه‌ها با ساکنان فلسطینی بدرفتاری کردند.

به گزارش معا، شهرک‌نشینان صهیونیست نیز تحت حمایت نظامیان ارتش رژیم اسرائیل حملاتی را علیه فلسطینی‌های ساکن این مناطق انجام دادند.

در حالی که اوضاع میدانی، از جمله یورش‌ها و تخریب خانه‌ها، همچنان رو به وخامت است، ارتش رژیم صهیونیستی امروز (جمعه) برای صد و سومین روز متوالی به تجاوز خود علیه شهر طولکرم و ۲ اردوگاه آن و برای نودمین روز به اردوگاه نورشمس ادامه داد.

نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی به محاصره شدید اردوگاه‌های طولکرم و نورشمس جایی که شاهد یورش به محله‌ها از جمله تیراندازی سنگین به سمت خانه‌ها و وسایل نقلیه توام با استفاده از بمب‌های صوتی و پهپاد‌ها بود، ادامه دادند.

بولدوزر‌های ارتش رژیم صهیونیستی به تخریب خانه‌ها در اردوگاه نورشمس به ویژه در محله الجامع ادامه دادند.

این اقدام در چارچوب بخشی از طرح تخریب ۱۰۶ ساختمان و خانه در این دو اردوگاه از جمله ۵۸ ساختمان در اردوگاه طولکرم و ۴۸ خانه در اردوگاه نور شمس انجام شد که رژیم صهیونیستی پنجشنبه گذشته اعلام کرد.

در پی این تجاوز ساختمان‌های این اردوگاه از جمله ده‌ها آپارتمان مسکونی بطور کامل تخریب شد و ساکنان آنها به زور آواره شدند.

خبرگزاری معا افزود: حمله به اردوگاه جنین و تخریب زیرساخت‌های آن بخشی از یک سیاست سیستماتیک توسط رژیم صهیونیستی است که با هدف سرکوب ساکنان و آواره کردن فلسطینیان از سرزمین خود انجام می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار