آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۰۰۱۷

چین خواستار خویشتن‌داری هند و پاکستان شد

چین با ابراز نگرانی از تنش‌های اخیر میان هند و پاکستان، خواستار خویشتن‌داری و رجوع فوری به راهکار‌های دیپلماتیک و سیاسی شد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ پس از آغاز عملیات نظامی گسترده پاکستان موسوم به «البنیان المرصوص» در واکنش به حملات هوایی ارتش هند، چین با انتشار بیانیه‌ای رسمی نسبت به تشدید تنش‌ها میان دو کشور ابراز نگرانی عمیق کرد و از دهلی‌نو و اسلام‌آباد خواست که خویشتن‌داری و دیپلماسی را جایگزین درگیری نظامی کنند.

لین جیان، سخنگوی وزارت امور خارجه چین، در بیانیه‌ای اعلام کرد:«چین تحولات جاری را به‌دقت دنبال می‌کند و نسبت به افزایش تنش‌ها میان هند و پاکستان نگرانی جدی دارد.»

وی با اشاره به حساسیت اوضاع، تأکید کرد که دو کشور باید با تکیه بر خرد و خویشتن‌داری، از اقدامات تحریک‌آمیز و تشدید تنش خودداری کنند.

 

تأکید بر مذاکره و منافع منطقه‌ای

 

در ادامه این بیانیه آمده است:«چین از هر دو طرف می‌خواهد اختلافات خود را از طریق گفت‌وگو و راهکارهای سیاسی حل‌وفصل کنند. این مسیر به نفع منافع بنیادین هند و پاکستان و ثبات بلندمدت منطقه است؛ همان چیزی که جامعه جهانی نیز خواستار آن است.»

چین همچنین اعلام کرده که آماده است نقش سازنده‌ای در کاهش تنش‌ها میان دو کشور ایفا کند و هرگونه ابتکار دیپلماتیک در این زمینه را با جدیت دنبال خواهد کرد.

 

حمله پاکستان به ۲۶ پایگاه نظامی هند

 

این موضع‌گیری در شرایطی مطرح می‌شود که ارتش پاکستان صبح امروز در پاسخ به حملات هوایی هند، عملیاتی نظامی را علیه مواضع نظامی هند آغاز کرده و بیش از ۲۶ پایگاه از جمله پایگاه نورخان را هدف قرار داده است.

ارتش هند اعلام کرد که در این حملات، از پهپادها، موشک‌های پرسرعت و مهمات هدایت‌شونده استفاده شده و تعدادی از پایگاه‌های هوایی در شمال و غرب کشور آسیب دیده‌اند.

در همین حال، مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا، در تماسی تلفنی با ژنرال عاصم منیر، فرمانده ارتش پاکستان، بر آمادگی واشنگتن برای تسهیل گفت‌وگو میان هند و پاکستان تأکید کرده است. این تماس در حالی انجام شد که درگیری‌های مرزی میان دو کشور برای چهارمین روز پیاپی ادامه دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار