آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۰۰۴۸
معاون علمی رئیس جمهور تأکید کرد؛

لزوم ورود بخش خصوصی در راستای توسعه کارخانه‌های نوآوری

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور با تأکید بر لزوم نقش‌آفرینی بخش خصوصی در توسعه زیست‌بوم نوآوری کشور گفت: اگر قرار است شبکه‌ای مؤثر و پویا در حوزه دانش‌بنیان شکل بگیرد، باید پایه آن بر محور بخش خصوصی استوار باشد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حسین افشین معاون علمی رئیس جمهور امروز (۲۰ اردیبهشت) در بازدید از کارخانه نوآوری کرمانشاه با بیان اینکه کارخانه‌های نوآوری موتور محرک اکوسیستم دانش‌بنیان کشور هستند، اظهار کرد: متأسفانه برخی از استان‌های بزرگ هنوز از داشتن چنین کارخانه‌هایی محروم‌اند، در حالی که این مراکز نقشی کلیدی در اتصال صنعت به فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان دارند.

وی با اشاره به استان‌هایی نظیر لرستان، کردستان، همدان، مرکزی و حتی استان‌هایی همچون اصفهان که هنوز کارخانه نوآوری قابل قبولی ندارند، افزود: این مسئله ضرورت تسریع در راه‌اندازی کارخانه‌های نوآوری با محوریت بخش خصوصی را بیش از پیش نشان می‌دهد.

معاون علمی رئیس‌جمهور با بیان اینکه مجوزهای مربوط به ایجاد کارخانه‌های نوآوری صرفاً به بخش خصوصی داده می‌شود، خاطرنشان کرد: ما از بخش‌های دولتی خواسته‌ایم که در اسرع وقت کارخانه‌های موجود را به بخش خصوصی واگذار کنند، چرا که تجربه نشان داده هر جا بخش خصوصی وارد شده، موفق‌تر عمل کرده است.

افشین ضمن تقدیر از فعالیت‌های صورت‌گرفته در کارخانه نوآوری کرمانشاه، آن را یکی از کارخانه‌های موفق کشور توصیف کرد و گفت: این کارخانه می‌تواند الگویی برای سایر استان‌ها باشد و ما به صورت مستمر عملکرد آن را رصد می‌کنیم.

وی همچنین با اشاره به برخی مشکلات مربوط به صندوق نوآوری و شکوفایی، تصریح کرد: مشکلات مطرح‌شده از سوی توسعه‌دهندگان مورد بررسی قرار خواهد گرفت و پیگیری‌های لازم برای تسهیل در فرآیندهای حمایتی، به‌ویژه برای توسعه‌دهندگان و شرکت‌های دانش‌بنیان، در دستور کار قرار دارد.

معاون رئیس جمهور با اشاره به نشست‌های برگزارشده در اسفندماه گذشته با فعالان زیست‌بوم نوآوری کرمانشاه، ادامه داد: قول داده بودیم در جمع شما حاضر شویم و امروز باوجود مشکلات پروازی، این دیدار محقق شد که امیدواریم حضور ما در کنار شما به توسعه هرچه بیشتر این اکوسیستم در استان کمک کند.

معاون علمی رئیس‌جمهور گفت: دولت سه طرح مشخص حمایتی را در دستور کار دارد و به محض نهایی شدن اسناد مالی، پرداخت‌ها نیز انجام خواهد شد لذا از مسئولان کارخانه‌ها انتظار داریم تعامل خود را با ستادها افزایش دهند و با به‌روزرسانی مستمر طرح‌ها، فرآیند توسعه را تسریع کنند.

وی تأکید کرد: اگر قرار است یک شبکه مؤثر دانش‌بنیان در کشور شکل گیرد، پایه آن باید بر محور بخش خصوصی باشد و کارخانه‌های نوآوری به عنوان پیشران این حرکت، نقشی اساسی در موفقیت این زیست‌بوم دارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار