آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۰۴۳۱

آنروا:هزاران کامیون آماده برای ورود به غزه داریم

آنروا اعلام کرد که هزاران کامیون آماده ورود به غزه هستند. این سازمان از رژیم صهیونیستی خواست محاصره را رفع کرده و اجازه ورود کمک‌های انسانی ضروری را بدهد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ گروه‌های آژانس امداد و اشتغال پناهندگان فلسطینی سازمان ملل متحد (آنروا) اعلام کردند که آماده‌اند تا دامنه عملیات‌های ارسال کمک‌ها به غزه را گسترش دهند. این سازمان روز یکشنبه اعلام کرد که هزاران کامیون آماده برای ورود به غزه هستند و تیم‌های آن برای گسترش عملیات تحویل کمک‌ها آماده‌اند.

در بیانیه‌ای که از طریق پلتفرم «ایکس» منتشر شد، آنروا اشاره کرد که بیش از ۹ هفته از محاصره غزه می‌گذرد و رژیم صهیونیستی ورود تمام کمک‌های انسانی، پزشکی و تجاری به این منطقه را منع کرده است. آنروا هشدار داد که ادامه این محاصره آسیب‌های جبران‌ناپذیری به زندگی مردم غزه وارد خواهد کرد.

این سازمان از رژیم صهیونیستی خواست تا محاصره را رفع کرده و اجازه ورود کمک‌های انسانی ضروری را بدهد. همچنین، آنروا خواستار آزادی گروگان‌ها شد و در پایان بیانیه تأکید کرد: «زمان آن است که نشان دهیم انسانیت خود را کاملاً از دست نداده‌ایم.»

 

عملیات کمک‌رسانی آنروا در غزه

 

دو روز پیش، سخنگوی آنروا در نشست خبری در عمان اظهار داشت که توزیع کمک‌های انسانی در غزه بدون این سازمان بسیار دشوار خواهد بود. ژولیت توما، سخنگوی آنروا، در پاسخ به اعلام آمریکا مبنی بر تأسیس یک مؤسسه جدید برای مدیریت کمک‌های انسانی در غزه گفت: «جایگزینی آنروا در جایی مانند غزه غیرممکن است. ما بزرگترین سازمان انسان‌دوستانه هستیم.»

این اظهارات در واکنش به اعلام آمریکا در پنجشنبه گذشته بود که خبر از ایجاد یک مؤسسه جدید برای مسئولیت مدیریت کمک‌های انسانی در غزه داد. اطلاعات کمی از این مؤسسه منتشر شده است، اما گفته می‌شود که «مؤسسه انسان‌دوستی برای غزه»، یک نهاد غیرانتفاعی است که از فوریه ۲۰۲۵ در سوئیس ثبت شده و مقر آن در ژنو است.

توما همچنین گفت: «ما در غزه بیش از ۱۰ هزار نفر داریم که در حال تحویل آخرین کمک‌های موجود هستند.» علاوه بر این، آنروا پناهگاه‌هایی برای آوارگان نیز در غزه اداره می‌کند. او تأکید کرد که «تصور هرگونه عملیات انسانی بدون آنروا بسیار دشوار است.»

از دوم مارس ۲۰۲۵ و پس از ازسرگیری عملیات نظامی، رژیم صهیونیستی ورود کمک‌های انسانی به غزه را که در آن ۲.۴ میلیون نفر زندگی می‌کنند، منع کرده است. مقامات رژیم صهیونیستی اعلام کرده‌اند که هدف از این محاصره و فشارها، وادار کردن «حماس» به آزادی گروگان‌هایی است که در غزه نگهداری می‌شوند، پس از حمله بی‌سابقه این گروه به جنوب رژیم صهیونیستی در ۷ اکتبر ۲۰۲۳.

 

پیشنهاد رژیم صهیونیستی و واکنش سازمان‌های بین‌المللی

 

رژیم صهیونیستی که «حماس» را به استفاده از کمک‌ها به نفع خود متهم می‌کند، پیشنهاد کرده است که کمک‌ها در مراکز تحت مدیریت ارتش توزیع شود. این پیشنهاد با انتقاد شدید سازمان ملل و دیگر نهادهای بشردوستانه روبه‌رو شد. جمعه گذشته، سخنگوی سازمان ملل در ژنو گفت: «ما در هیچ عملیات توزیع کمکی که اصول انسان‌دوستانه ما در استقلال، انسانیت و بی‌طرفی را رعایت نکند، شرکت نخواهیم کرد.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار