آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۰۶۲۳

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی: قدرت نظامی حماس در غزه خطری برای اسرائیل است

وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی گفت که باقی ماندن قدرت نظامی حماس در غزه، خطری برای این رژیم است و مدعی شد که به همین علت، اسرائیل، کمک های غذایی به غزه را ممنوع کرده است.
وزیر خارجه رژیم صهیونیستی: قدرت نظامی حماس در غزه خطری برای اسرائیل است

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از شبکه الجزیره، «گدعون ساعر» وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی در کنفرانس خبری مشترک با «یوهان وادفول» وزیر خارجه آلمان گفت: اگر حماس با قدرت نظامی خود در غزه باقی بماند، خطری برای ماست.

وی مدعی شد: ما ورود کمک‌ها به غزه را متوقف کردیم زیرا حماس از آن‌ها، استفاده مالی و قدرت خود را بازسازی می‌کرد.

وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی همچنین گفت: ما با رئیس جمهور آمریکا هماهنگ هستیم اما این بدان معنا نیست که ما در همه موارد با دولت آمریکا اتفاق‌نظر داریم.

ساعر تصریح کرد: اسرائیل کاملا از طرح ترامپ در خصوص کمک‌های انسانی به غزه حمایت می‌کند.

وی همچنین گفت: طرح‌های به رسمیت شناختن یکجانبه کشور فلسطین نتیجه معکوس خواهد داشت.

وزیر امور خارجه آلمان نیز گفت: غزه به روشنی بخشی از اراضی فلسطینی است، اولویت ما بازگرداندن گروگان‌ها (اسرای صهیونیست) از غزه است.

وی افزود: مطمئن نیستم که اقدام نظامی در غزه به نفع امنیت اسرائیل باشد، ما از طرح آمریکا در خصوص کمک‌های انسانی به غزه حمایت می‌کنیم.

وادفول افزود: نمی‌توان درگیری در غزه را با استفاده از ابزار نظامی حل کرد و بایستی راه‌حل سیاسی را مورد توجه قرار داد، ما نهایت تلاش خود برای تضمین امنیت اسرائیل به کار می‌گیریم.

 رژیم صهیونیستی با حمایت دولت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تا ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخت که خرابی‌های گسترده‌ و تلفات انسانی زیادی بر جا گذاشت، اما به اهداف اعلام شده خود یعنی نابودی جنبش مقاومت اسلامی (حماس) و آزادی اسیران صهیونیست نرسید.

۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه آتش‌بس برقرار شد اما ارتش این رژیم از بامداد سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با نقض مفاد آتش‌بس، تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت و تلاش کشورهای مختلف برای متوقف کردن جنایات رژیم صهیونیستی علیه زنان و کودکان بی پناه باریکه غزه، تاکنون بی‌نتیجه بوده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار