آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۰۸۲۰

متوفیان اهدای عضو در شهرکرد رایگان دفن می‌شوند

رئیس‌ شورای اسلامی شهرکرد شهرکرد گفت: با موافقت اعضای شورا متوفیان اهدای عضو در این شهر از خدمات رایگان کفن و دفن در آرامستان بهشت رحمت بهره‌مند می‌شوند.
متوفیان اهدای عضو در شهرکرد رایگان دفن می‌شوند

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو،  مصطفی حیدری در سیصدوچهلمین جلسه علنی شورای اسلامی شهرکرد تأکيد کرد: با موافقت و مصوبه اعضای این شورا قرار شد خاک‌سپاری اهداءکنندگان عضو در مرکز چهارمحال و بختیاری به‌صورت رایگان باشد.

وی افزود: این مصوبه به‌منظور فرهنگ‌سازی و ارج نهادن به سنت حسنه اهدای عضو در جامعه و تشویق افراد برای استمرار این عمل نیکوکاری صادر شد.

رئیس شورای اسلامی شهرکرد تصریح کرد: این اقدام نشان‌دهنده توجه مدیریت‌شهری به اهمیت اهدای عضو و تلاش برای تشویق مردم به این عمل نیکوکاری است.

مسئول واحد فراهم‌آوری عضو و نسوج پیوندی دانشگاه علوم‌پزشکی شهرکرد نیز گفت: هنگام مرگ مغزی افراد، پنج متخصص دارای ابلاغ از وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شامل متخصص جراحی مغز و اعصاب، متخصص داخلی اعصاب، متخصص داخلی، متخصص بیهوشی و متخصص پزشکی‌قانونی فرد را به‌صورت جداگانه معاینه می‌کنند.

پانته‌آ رمضان‌نژاد تاکید کرد: با تایید مرگ مغزی، با خانواده فرد مورد نظر صحبت و پس از رضایت آنان برای فرایندهای بعدی مانند انتخاب گیرنده اقدام می‌شود.

وی افزود: در صورتی که در چهارمحال و بختیاری گیرنده عضو نباشد، به اصفهان، شیراز یا تهران منتقل می‌شود.

رمضان‌نژاد تصریح کرد: خانواده اهداءکننده عضو هیچ وجهی از خانواده گیرنده دریافت نمی‌کنند و برای اهدای عضو هیچ وجهی داده یا گرفته نمی‌شود و براساس قانون اجازه نداریم خانواده گیرنده و دهنده عضو را با همدیگر آشنا کنیم.

وی در خصوص اهدای نسوج یادآور شد: بعد از فوت افراد یعنی پس از مرگ قلبی، بافت استخوانی، تاندون‌ها، دریچه قلب و قرنیه برداشته می‌شود و این نسوج ۲۴ تا ۴۸ ساعت بعد از مرگ قلبی قابل استفاده است.

رمضان‌نژاد اظهار داشت: تیم پیوند در پزشکی‌قانونی حضور دارند، با خانواده متوفی صحبت می‌کنند و پس از رضایت آنان نسج برداشته می‌شود و در این مورد هم هیچ وجهی پرداخت نمی‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار