
«ایرانیزه» تبلور تولید روانتر و وابستگی کمتر

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، در دل هر خط تولید هماهنگی جریان دارد که در کارخانهها این هماهنگی را تجهیزات انتقال، رنگ و آزمون ایجاد میکنند، اگر یکی از این اجزا از کار بایستد، تولید متوقف میشود، زمان از دست میرود، و ضرر سرسامآور میشود.
کانوایرهای هوایی، بهویژه در صنایع خودروسازی، لوازم خانگی و فولاد ستون فقرات جابهجایی هستند.
در این مجموعه کانوایرهای هوایی طراحی و ساخته میشوند که میتوانند صدها کیلوگرم بار را در مسیرهای پیچیده و چندسطحی، دقیق و بیوقفه جابهجا کنند.
ایران، با بیش از ۱۲۰۰ کارخانهی متوسط و بزرگ در حوزههای تولید صنعتی، ظرفیت عظیمی برای این فناوری دارد، اما تا همین چند سال پیش، بیش از ۶۵ درصد تجهیزات خطوط رنگ و انتقال از خارج تأمین میشد. حالا شرکتهایی مثل این واحد دانش بنیان، توانستهاند سهم واردات و هزینه تولید کارخانهها را کاهش، و اشتغال در صنعت تجهیزات صنعتی را توسعه دهند.
در هر کارخانه، صدای آرام حرکت یک کانوایر، نشانهایست از نظم صنعتی. شرکت دانش بنیان این قسمت از برنامه ثابت کرده که فناوری پیشرفته، فقط در غرب متولد نمیشود بلکه در همین خاک از دل همین نیازها میتوان خطوطی ساخت که پایههای صنعت را جابهجا کنند.
برنامه تلویزیونی «ایرانیزه» به کارگردانی فاروق محمدی در ۱۰۰ قسمت تولید شده و روزهای چهارشنبه حدود ساعت ۱۷ الی ۱۸:۳۰ روی آنتن شبکه خبر میرود.
این برنامه با همکاری تامین برنامه شبکه خبر به تولید رسیده است.